fbq
Hllwd
13.10.2018 13:38
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Lehtikuva
Ruotsin prinsessa Madeleine
Ruotsalaisten kritisoima prinsessa Madeleine viettää perhe-elämää Floridassa – paparazzikuvat paljastavat pahan riippuvuuden - katso!
Hllwd
13.10.2018 13:38
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Lehtikuva

Tuoreet kuvat todistavat, että prinsessa Madeleine, 36, elää unelmiensa perhe-elämää Floridassa.

Madeleine ja miehensä Chris O’Neill, 44, kuskasivat lapsiaan, prinsessa Leonorea, 4, ja prinssi Nicolasia, 3, polkupyörillään leikkipuistosta toiseen.

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Leonore

Pariskunta raahautui lapsikatraansa kanssa myös kauppareissulle: Chris puski painavia ostoskärryjä marketista autolle kuin kuka tahansa perheenisä.

– Minulla oli hyvin rakastavat vanhemmat, mutta lapsuudessani he olivat hallitsijan tehtävien vuoksi paljon poissa. Haluan itse antaa aikaa lapsilleni, Madeleine on aiemmin kertonut Skavlan-ohjelmassa.

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Leonore

Nettikansa kiehahti

Vaikka prinsessan perheidylli näyttää täydelliseltä, Madeleine on saanut ruotsalaisilta kärkästä arvostelua.

Tarkkasilmäisimmät ovat huomioineet, kuinka Madeleine on kasvanut kiinni matkapuhelimeensa, oltiinpa lasten leikkipuistossa, kaupassa tai kävelyllä.

– Apua, Madeleine on joka kuvassa kännykkä kädessä ja haluaa Chrisinkin vilkuilevan sitä. Surullista, että puhelin on lapsia tärkeämpi. Kännykkä on kaikki kaikessa kolmen lapsen äidille, Svensk Damtidning -lehden lukijat harmittelivat.

Ruotsin prinsessat Madeleine ja Leonore

Floridassa oma rauha

Hovi perusteli Madeleinen perheen yllättävää elokuista muuttoa prinsessan töillä.

Floridasta käsin Madeleine voi paremmin kehittää äitinsä, kuningatar Silvian, 74, perustaman World Childhood -säätiön liiketoimintaa Yhdysvalloissa.

Todennäköisesti kyse oli myös Madeleinen ja Chrisin tarpeesta arkisempaan perhe-elämään.

Chris, joka ei ole koskaan viihtynyt protokollan määrittelemässä hovielämässä ja kameroiden kohteena, saa Floridassa elää normaalia, vapaampaa työssä käyvän perheenisän arkea.

Ruotsin prinsessa Madeleine, Chris O'Neill, prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas