Robert De Niron yritys haastoi entisen työntekijän oikeuteen - katseli liikaa Frendejä töissä!

22.08.2019 11:05

Robert De Niron yritys on haastanut entisen työntekijänsä oikeuteen Netflixin katselemisesta työaikana. Canal Productions syyttää Chase Robinsonin katselleen tuntikaupalla rakastettua Frendit-sarjaa töissä ollessaan. Entistä työntekijää syytetään myös kohtuuttomien hotelli- ja ravintolakulujen kerryttämisestä. Yritys vaatii Robinsonilta 6 miljoonan dollarin, eli 5,4 miljoonan euron korvauksia.

Pitkä työsuhde

Robinson palkattiin De Niron avustajaksi vuonna 2008. Hän sai ylennyksen vuonna 2017. Kanteen mukaan Robinson kävi viimeisen kahden vuoden aikana toimistolla vain harvoin ja vietti silloinkin "tähtitieteellisesti aikaa" Netflixin parissa. Yhtiön kertomuksen mukaan Robinson katseli tammikuussa neljän päivän aikana peräti 55 jaksoa Frendejä. Maaliskuussa hän kävi neljässä päivässä läpi 20 jaksoa Sukuvika-sarjaa ja kymmenen jaksoa Schitt's Creekiä.

- Netflix-ohjelmien katselu ei kuulunut millään tavalla Robinsonin työnkuvaan ja tietojemme ja epäilyksemme perusteella voidaan olettaa, että hän teki niin oman viihtymisensä ja nautintonsa nimissä silloin, kun hänelle maksettiin työnteosta, kanteessa todetaan. 

Nainen lähti yrityksestä huhtikuussa. Kanteen mukaan Robinson käytti yrityksen rahoja holtittomasti muun muassa illallisiin ja taksimatkoihin. Robinson on kutsunut väitteitä "naurettaviksi". 

Lähde: Variety

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!