Robbie Willia

Robbie Williams joutui viikoksi teho-osastolle: muutoksia aivoissa, käsi puutui ja kuola valui - veti silti keikan karmivassa kunnossa! 

Hllwd | 14.12.2017 15:38

Englantilaismuusikko Robbie Williams perui syyskuussa yllättäen kaksi viimeistä konserttiaan Heavy Entertainment Show -kiertueeltaan. Syyksi kerrottiin sairastuminen, mutta kukaan ei voinut arvata kuinka vakavasta tilanteesta oli kyse. 

Nyt Robbie kertoo The Sun -lehden haastattelussa, että hän joutui viikoksi teho-osastolle aivoistaan löytyneiden muutosten vuoksi. Kaikki sai alkunsa 2. syyskuuta, kun hän huomasi ennen konserttia toisen kätensä puutuneen. Oireita oli myös Robbien kasvoissa, sillä hän kuolasi holtittomasti. Jostain syystä paikalle kutsuttu lääkäri oli sitä mieltä, että mies voi kuitenkin jatkaa kiertuettaan. 

robbie Williams

Laulaja kärsi oireista vielä keikan jälkeenkin, mutta päätti silti jaksaa kiertueensa kaksi viimeistä konserttia.Ennen tätä Robbie kuitenkin lensi takaisin Englantiin kokeisiin, jotka paljastivat hänen aivojensa tilanteen. 

- Kävin verikokeissa, sekä useissa testeissä, joissa selvitettiin sydämeni ja aivojeni tilanne. Aivoistani löytyi poikkeavuuksia, jotka näyttivät vereltä. Päätösvalta oli nyt lääkäreillä ja jouduin heti teho-osastolle, josta pääsin pois viikon jälkeen. 

Robbie palasi perheensä luokse Los Angelesiin, jossa luvassa oli lepoa. Aikansa Robbie on käyttänyt joogaten ja meditoiden.

- Tämä opetti minulle sen, etten ole enää 23-vuotias nuori, vaan 43-vuotias mies. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!