Raju riita paisuu! Phil Collinsin talon vallannut ex-vaimo Orianne Cevey uhkaa nyt paljastuksilla – väittää muusikkolegenda impotentiksi!

Hllwd | 21.11.2020 11:16

Muusikko Phil Collins, 69, kertoi vuonna 2016 palanneensa yhteen ex-vaimonsa Orianne Ceveyn, 46, kanssa.

Myrskyisän suhteen päättyminen kahdeksan vuotta aiemmin oli ollut Philille kivulias prosessi, joka ajoi muusikon alkoholismin partaalle. Orianne ehti eron jälkeen jo uusiin naimisiin, eikä eroa ollut laitettu vielä vireille Philin paljastuksen aikoihin.

Philin ja Oriannen avioero vuonna 2007 maksoi muusikolle hurjat yli 32 miljoonaa euroa. Nyt exä vaatii taas lisää.
Philin ja Oriannen avioero vuonna 2007 maksoi muusikolle hurjat yli 32 miljoonaa euroa. Nyt exä vaatii taas lisää.

Lue myös: Kaikkien aikojen eroriita: Phil Collinsin ex-vaimo valtasi miehen kodin – aseistetut vartijat suojelevat naista

Karkasi uusiin naimisiin

Tämän vuoden heinäkuussa Orianne jätti toistamiseen Philin ja teki sen tekstiviestillä. Hän oli kertonut ex-siipalleen lähtevänsä työmatkalle Las Vegasiin, mutta työreissu saikin erikoisen käänteen Oriannen astellessa avioliiton satamaan uuden kitaristirakkaansa kanssa.

Philillä ja Oriannella on kaksi teini-ikäistä lasta. Vaikka muusikon suhde lapsiin on hyvä, heidän äitinsä varat hän on kuitenkin valmis jäädyttämään. Tämä kimpaannutti Oriannen, mutta tulkkina työskentelevällä naisella oli ratkaisu pulmaan.

Phil Collins on uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa levyä.
Phil Collins on uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa levyä.

Aseistetut vartijat kotona

Philin ollessa matkoilla Orianne muutti uuden rakkaansa kanssa tämän hulppeaan Miamin-kotiin luvatta. Philin omistaman talon vallannut Orianne oli myös vaihtanut sähkölukkojen koodit ja palkannut pihalle aseistettuja vartijoita pitämään ex-puolisonsa kaukana tämän omasta kodista. Oriannen sanojen mukaan Phil on luvannut huolehtia hänestä taloudellisesti siihen asti, kun heidän nuorin lapsensa täyttää 18 vuotta. Tästä pantiksi hän valtasi talon, josta vaatii nyt itselleen puolikasta.

Orianne vaatii saada puolet yli 33 miljoonaa euroa maksavasta huvilasta.
Orianne vaatii saada puolet yli 33 miljoonaa euroa maksavasta huvilasta.

Lue myös: Phil Collins osti Jennifer Lopezille kuuluneen superkartanon 29 miljoonalla - kuva!

Kiristää paljastuksilla

Orianne on myös uhannut tehdä sietämättömiä paljastuksia arvostetusta artistista, jos tämä ei suostu hänen vaatimuksiinsa. Esimakua saatiin jo, kun Orianne antoi lausuntoja usealle medialle. Ilkeäkielinen rouva kertoo muusikon erakoituneen, olevan särkylääkekoukussa ja laiminlyöneen hygieniansa. Oriannen sanojen mukaan Phil on myös impotentti.

Ystävien mukaan Phil kärsii masennuksesta, ja he surevat, että laulaja ylipäätään palasi toistamiseen yhteen Oriannen kanssa.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!