Hyppää pääsisältöön
Meghan Markel ja prinssi Harry

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä lisää tietoja - mukana Ed Sheeran ja Spice Girls?!

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on annettu lisää tietoa.

Hääpäivän aikataulu on paljastettu Kensingtonin palatsin Instagram-tilillä. Kuninkaalliset häät järjestetään tuokokuun 19. päivä, ja odotettu seremonia alkaa klo 12 paikallista aikaa. Sen jälkeen tuore aviopari tervehtii kansalaisia kuninkaallisessa kulkueessa, josta siirrytään St. George’s Hallissa järjestettävään juhlavastaanottoon. 

Prinssi Charles järjestää yksityisen iltajuhlan Harrylle, Meghanille, heidän perheenjäsenilleen ja läheisimmille ystävilleen virallisen juhlavastaanoton jälkeen.

Supertähti esiintyy pariskunnalle?

Us Weeklyn tiedon mukaan prinssi Harry on pyytänyt supertähti Ed Sheerania esiintymään hänen ja Meghanin häissä. Ed on Harryn serkun, prinsessa Beatricen hyvä ystävä.

Ed Sheeranin kerrotaan suhtautuvan esiintymismahdollisuuteensa avoimin mielin. Esiintymistä ei ole kuitenkaan vahvistettu.

Spice Girls mukana hääjuhlassa?

Brittiyhtye Spice Girlsin kerrotaan suunnittelevan paluuta vielä tämän vuoden aikana. Yhtyeen kerrotaan olevan kiinnostunut kuninkaallisissa häissä esiintymisestä, ja etenkin Geri Horner on näyttänyt mahdollisuudelle vihreää valoa.

− Geri tietää, että Meghan oli nuorempana kova Spice Girls -fani. Geri haluaa, että yhtyeen paluu juhlistaa heidän brittiläisiä juuriaan, joten kuninkaalliset häät olisi Spice Girlsin paluulle täydellinen hetki, lähipiiristä juorutaan.

Australian Vogue julkaisi Instagram-tilillään kuvan Spice Girlsistä ja prinssi Charlesista. Kuvan yhteydessä muotilehti kertoi kuninkaallisiin häihin ja suosikkiyhtyeeseen liittyvistä huhuista.

Spekulaatiot saivat vettä myllyynsä, kun Victoria Beckham kävi tykkäämässä julkaisusta.

Spice Girls oli prinssi Harrylle tärkeä yhtye tämän lapsuudessa, ja mausteinen tyttöbändi myös vieraili Buckinghamin palatsissa huippuvuosinaan.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!