Katso kuva!

Prinssi Ernst August Jr. ja muotisuunnittelija Ekaterina viettivät hulppeat häät – tylyt oharit sulhasen isältä!

Hllwd | 23.07.2017 14:08

Hannoverin Prinssi Ernst August Jr., 33, meni naimisiin venäläisen muotisuunnittelijan Ekaterina Malyshevan, 31, kanssa toissa lauantaina Hannoverissa Saksassa. Pari oli virallisesti mennyt naimisiin kaupungintalolla jo pari päivää aikaisemmin.

Vihkiseremonia pidettiin Hannoverin torin kirkossa, ja itse juhlia vietettiin suvun kahdessa linnassa. Vihkiseremonian jälkeen hääpari kuljetettiin juhlapaikalle hevoskärryillä, jotka olivat kuin suoraan sadusta.

Vieraat saapuivat ensin ensimmäiselle juhlapaikalle Herrenhäuserin linnaan, mistä myöhemmin jatkettiin juhlaillalliselle Marienburgin linnaan. Häävieraiden joukossa oli lukuisia Euroopan kuninkaallisia.

Prinssi ja Ekaterina ovat olleet pari jo kuusi vuotta. He asuvat Lontoossa, missä Ernst työskentelee pankkiirina ja Ekaterina luotsaa omaa EKAT-vaatemerkkiään.

Sulhasen isä, prinssi Ernst August jätti poikansa häät kokonaan väliin, sillä isän ja pojan välit ovat olleet huonot jo pitkään. Isä ei ole antanut pariskunnan kihlaukselle siunaustaan ja haluaisi, että Marienburgin linna palautettaisiin hänen käyttöönsä.

Vanhempi Ernst August on edelleen virallisesti naimisissa Monacon prinsessa Carolinen kanssa, vaikka pariskunta on jo pitkään asunut erossa. Ernst August jr. on isänsä aiemmasta liitosta.

Ernst August Jr. häät Ekaterina
Marienburgin linna
Vanhempi Ernst August haluisi Marienburgin linnan takaisin itselleen.

 

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!