fbq
Hllwd
05.10.2018 20:56
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Ruotsin kuningatar Silvia ja prinsessa Madeleine
Prinsessa Madeleinen kotona kaaos - kuningatar Silvia riensi tyttärensä avuksi Yhdysvaltoihin!
Hllwd
05.10.2018 20:56
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Ruotsin prinsessa Madeleinen, 36, ja Chris O’Neillin, 44, kotona on tällä viikolla ollut hässäkkää: pariskunnan kolme lasta, prinssi Nicolas, 3, ja prinsessat Leonore, 4, ja Adrienne, 6 kk, ovat sairastuneet.

– Lapsilla on ollut kuumeflunssaa ja siksi meidän on pitänyt tehdä B-suunnitelma – eli kuningatar matkusti Yhdysvaltoihin, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kertoi Svensk Damtidning -lehdelle.

Ruotsin prinsessa Madeleine, Chris O'Neill, prinssi Nicolas, prinsessat Leonore ja Adrienne

"Apua, mitä teen?!"

Prinsessan lapset sairastuivat pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä Madeleinen tuli edustaa keskiviikkona (3.10.) New Yorkissa, missä järjestettiin kuningatar Silvian, 74, perustaman World Childhood - hyväntekeväisyysjärjestön gaalailta.

Madeleine muutti perheineen elokuussa Floridaan nimenomaan sen vuoksi, että voisi tehostaa äitinsä järjestön toimintaa Yhdysvalloissa.

– Meille iski flunssa. Mitä tehdään, kun sairastutaan ja kaikki menee sekaisin? Joo, silloin soitetaan äidille ja sanotaan ”apua, mitä minä nyt teen!?”, Madeleine kertoi Expressen-lehdelle.

Kuultuaan Madeleinen kaoottisesti tilanteesta kotona Silvia muutti aikatauluaan ja matkusti tuuraamaan tytärtään New Yorkin gaalaan.

Yhdessä työkeikalle

Oliko Leonoren, Nicolasin ja Adriennen kuume laskenut ja kunto kohentunut, sillä Madeleine kaikesta huolimatta päätti osallistua gaalaan.

Ruotsin kuningatar Silvia ja prinsessa Madeleine

Niinpä äiti ja tytär edustivat New Yorkissa yhdessä.

– Mummi tietysti lensi paikalle. On luonnollisesti hauska nähdä häntä, mutta tuntuu tärkeältä olla täällä paikan päällä. Tämä oli erinomainen tapaaminen ja paneelikeskustelu, josta sai paljon tietoa, Silvia sanoi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »