Katso kuva!
Jack Brooksbank ja prinsessa Eugenie

Prinsessa Eugenien esikoinen syntyi - hempeä kuva julki!

Hllwd | 10.02.2021 09:48

Prinssi Andrew'n tytär Eugenie ja Jack Brooksbank saivat eilen tiistaina (9.2.) perheenlisäystä. 

Hovi kertoi asiasta eilen sosiaalisessa mediassa. Instagram-julkaisun mukaan poikavauva syntyi tiistaiaamuna kello 8:55. Pienokainen painoi noin 3660 grammaa, ja hovin mukaan Jack oli paikalla, kun vauva syntyi. Äiti ja lapsi voivat hyvin. 

Lue myös: Brittihovin perimysjärjestys menee uusiksi! Prinsessa Eugenien esikoinen syrjäyttää kuningasperheen ahertajan!

Tuore äiti julkaisi hempeän kuvan

Prinsessa Eugenie julkaisi myös mustavalkoisen kuvan esikoisensa kädestä Instagram-tilillään. Kuvassa vanhempien kädet pitelevät hellästi pojan pientä kättä. 

Lue myös: Kuninkaallisia vauvauutisia: Prinsessa Eugenie odottaa esikoistaan - tiedottivat ilouutisesta ihanilla kuvilla!

Kasvatetaan yksityishenkilönä 

Eugenien esikoinen ei saa prinsessan tai prinssin arvonimeä mutta ohittaa silti tätinsä Annen lapsineen kruununperimysjärjestyksessä. Eugenie on sijalla 10, ja tuleva lapsi nousee hänen peräänsä, vaikka hänet kasvatetaankin yksityishenkilönä ilman nimellistä virkaa.

Eugenie ja Jack avioitui lokakuussa 2018. Näyttävien häiden vieraiden joukossa nähtiin muun muassa Liv Tyler, Demi Moore, Ellie Goulding ja Robbie Williams.

Lue myös: Julkkiskerma juhli prinsessa Eugenien häiden jatkoilla aamuun asti: samppanja ja tequila virtasi – kuvat!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!