Hyppää pääsisältöön
Prinsessa Estellen tulevassa opinahjossa on ongelmia.

Prinsessa Estellen tulevassa koulussa täysi kaaos! Esikoulun aloittamiseen ilmestyi kysymysmerkkejä

Ruotsin prinsessa Victorian, 41, ja hänen aviomiehensä Danielin, 44, esikoinen Estelle, 6, aloittaa esikoulun elokuussa.

Estellen tulevaksi kouluksi oli suunniteltu Campus Manilla -eliittikoulua, mutta Victoria ja Daniel ovat alkaneet pohtia muita vaihtoehtoja koulun johdossa vallitsevan kaaoksen vuoksi.

Campus Manillan johto, hallitus ja oppilaiden vanhemmat ovat ajautuneet riitaan rehtori Maija Möller Grimakovan irtisanoutumisen myötä. Ex-rehtori kertoi koulun johdon painostaneen hänet irtisanoutumaan, koska hän työskenteli toisenkin koulun rehtorina.

Arvostettu Campus Manilla -koulu sijaitsee Tukholmassa.
Arvostettu Campus Manilla -koulu sijaitsee Tukholmassa.

Lue myös: Prinsessa Victoria ja prinssi Daniel valitsivat koulun Estelle-tyttärelleen: yksi valintakriteeri ylitse muiden!

Uusi ei kelpaa

Irtisanoutuminen tuli oppilaiden vanhemmille yllätyksenä, sillä vielä toukokuussa Maija kommentoi tulevaa lukuvuotta odottavaisesti.

– Odotamme innolla upeita kouluvuosia yhdessä, Maija kommentoi medialle Estelleen viitaten.

Uusi rehtorivalinta ei ole ollut mieleinen kouluun huomattavia rahasummia sijoittaneille. he vaativatkin Maijan paluuta ja koulun hallituksen uusimista.

Myös Vickan ja  Daniel pohtivat,  onko riitaisa eliittikoulu Estellelle sopiva opinahjo.
Myös Vickan ja  Daniel pohtivat,  onko riitaisa eliittikoulu Estellelle sopiva opinahjo.

Lue myös: Haha! Prinsessa Estelle, 6, teki pikkuveljelleen Oscarille, 2, hupaisan jekun valokuvaajien edessä – riemastuttavat kuvat!

Rikkaiden koulu

Campus Manillassa opiskelee pääsääntöisesti hyvätuloisten ja vaikutusvaltaisten lapsia. Koulun maine on kokenut riitojen vuoksi kovan kolauksen, ja monet ovat siirtäneet lapsiaan toisiin kouluihin.

Toistaiseksi on epävarmaa, päätyykö Estelle riitaisaan eliittikouluun, vai valitsevatko vanhemmat vähemmän riitaisan opinahjon.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!