Hyppää pääsisältöön
Presidentti Donald Trump ja Chrissy Teigen

Presidentti Donald Trump blokkasi megastaran Twitterissä: Lol, kukaan ei tykkää sinusta!

Presidentti Donald Trump on jakanut radikaalisti mielipiteitä jo ennen kuin hän ilmoitti lähtevänsä mukaan Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin, saati niiden voittamisen jälkeen. On tullut selväksi, ettei presidentti erityisemmin pidä vastalauseista ja siitä kertoo myös se, että mies näyttää häntä kritisoiville ihmisille punaista valoa jopa sosiaalisessa mediassa.

Trump nimittäin blokkaa ihmisiä esimerkiksi Twitterissä. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät nämä henkilöt pysty tykkäämään, kommentoimaan tai edes näkemään presidentin päivityksiä.

Listalle on nyt saatu uusi henkilö ja se on laulaja John Legendin malli-juontaja-vaimo Chrissy Teigen, joka on tunnetusti suuri Donald Trump vastustaja.

Viime viikonloppuna Trump twiittasi: On hyvin surullista, että republikaanit, jopa ne, keitä olen todella auttanut, eivät suojele presidenttiään.

Tähän Chrissy kommentoi: Lol, kukaan ei pidä sinusta.

Tiistaina Chrissy julkaisi miljoonille seuraajilleen todistusaineistoa siitä, ettei hänellä ole enää mitään asiaa kommentoida presidentin tekemisiä tämän päivityksiin.

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!