Poliisi löysi näyttelijä Naya Riveran hukkuneena, kyseessä oli tapaturma - isä ja ex-mies tunnistivat vainajan

Hllwd | 14.07.2020 09:14

Näyttelijä Naya Rivera, 33, on löydetty viime keskiviikon katoamisen jälkeen kuolleena Piru-järveltä, Los Angelesin lähistöltä Kaliforniassa. Etsinnät kestivät yli viisi päivää, kunnes paikallispoliisi ilmoitti maanantaina 13.7. illalla Suomen aikaa, että "järveltä on löydetty vainaja". 

Nayan isä George ja ex-puoliso Ryan Dorsey nähtiin järvellä tunnistamassa Nayan ruumis. Traagisen tapaturman yksityiskohdista kertoo People.com.

- Olemme varmistuneet siitä, että löydetty ruumis on Naya Riveran. Tämä koettelemus on ollut perheelle erittäin vaikeaa aikaa... Tuemme heitä koko sydämellämme ja otamme osaa Nayan menetyksen tuomaan suruun, Ventura Countyn sheriffi Bill Ayub kertoi tiedotustilanteessa lehdistölle.

Lue myös: Paljastaako tämä valvontakameranauha mystisesti veneretkellä kadonneen näyttelijä Naya Riveran kohtalon? "Äiti hyppäsi veteen" - katso video!

Puhdas tapaturma

Sheriffi myös lisäsi, ettei ole syytä olettaa, että kyseessä olisi ollut muita osapuolia tai itsemurha. Naya oli uimassa 4-vuotiaan poikansa Josey Dorseyn kanssa. He olivat liikkeellä ponttooniveneellä, joka oli vuokrattu kolmeksi tunniksi.

- Kun pojalta oli voimat loppumassa, Naya auttoi hänet takaisin veneeseen. Hän (poika) kertoi tutkijoille, että kun hän katsoi taakseen hän näki Nayan katoavan veden alle, sheriffi kertoi.

Naya Rivera

On oletettavaa, että näyttelijätär keräsi kaikki voimansa auttaakseen poikansa takaisin veneeseen, mutta omat voimat eivät enää riittäneet nostamaan häntä itseään turvaan.

Kun kolmetuntinen veneen vuokrausaika oli loppunut, henkilökunta lähti etsimään parivaljakkoa ja löysivätkin Josey-pojan veneestä nukkumasta pelastusliivit yllään. Nayan omat pelastusliivit olivat jääneet veneeseen. Etsinnät aloitettiin, mutta iltahämärä vaikeutti niitä.

Lue lisää: Veneretkellä mystisesti kadonneen näyttelijä Naya Riveran etsinnät jatkuvat yhä - nyt kolutaan järviseudun vuokramökkejä

Tästä hänet muistamme

Nyan läpimurtorooli oli supersuositussa Glee-tv-sarjassa, jossa hän esitti cheerleader Santanaa. Puoliksi puertoricolainen kaunotar on urallaan näytellyt muun muassa Bel-Airin prinssiSmart Guy ja Baywatch -tv-sarjoissa.

Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera

Kuvia tapaturmapaikalta ja etsinnöistä:

Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera
Naya Rivera

Nayan viimeiseksi Instagram-postaukseksi jäi kuva hänestä ja pojastaan.

- Vain me kaksi, luki kuvatekstissä.

Naya erosi miehestään  ja Josey-pojan isästä Ryan Dorseysta vuonna 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!