KAARLE KUSTAA

Paparazzi iski! Kaarle Kustaa ja Silvia veneilivät Rivieralla - uskoisitko heitä yli seitsenkymppisiksi? Katso kuvat kruunupäiden rantakunnosta!

02.07.2019 15:33

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia nauttivat hellesäästä Polaris-luksusveneellä St. Tropezin edustalla, Ranskassa.

Lue myös: Sisäpiiripaljastus: Kuningas Kaarle Kustaa osoitti mieltään Kiinan hallitukselle!

Kuin nuoret

73-vuotiaan kuninkaan olemus oli kuin nuorella miehellä, kun hän paistatteli päivää veneen kannella. Kaarle Kustaa oli pukeutunut punaisiin uimasortseihin. 

Lue myös: Kuningatar Silvian pyyntö pani pasmat sekaisin Ruotsin hovissa!

Silvia_kaarle
Silvia_kaarle

75-vuotias Silvia oli pukeutunut siniseen uimapukuun ja punaiseen lippalakkiin. Kuningatarta ei voisi ikänä uskoa ikäisekseen, sillä niin tyrmäävä näky hän on uima-asussaan.

Silvia

Silvia otti mereen mukaansa räpylät.

Silvia

Kuin kuka tahansa

Ruotsin kuningasparin kesäperinteisiin kuuluu aurinkoloma St. Tropezissa. Samassa paikassa on nähty myös prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O`Neill, ja lapset Leonore ja Nicolas

Kruunupäät viettävät lomia myös Sollidenin linnassa Öölannissa. Paikka tunnetaan erityisesti kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlien pitopaikkana. 

Lue myös: Veikeä Estelle varasti huomion Victorian syntymäpäiväjuhlissa: haukotteli ja ilmeili kesken konsertin - kuva!

Silvia_kuninkaalliset

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!