fbq
Hllwd
06.08.2020 22:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
jennifer kämppä
Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrence myi kämppänsä pilkkahintaan – menetti asuntokaupassa lähes kuusi miljoonaa: katso kuvat kattohuoneistosta!
Hllwd
06.08.2020 22:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrence, 29, myi New Yorkin metropolissa sijaitsevan kattohuoneistonsa järkyttävällä tappiolla. Hän menetti asuntokaupoissaan lähes kuusi miljoonaa dollaria. Tarkka summa on 5,7 miljoonaa eli noin 4,8 miljoonaa euroa. 

Manhattanin korkeiden kerrostalojen lomassa oleva hulppea asuinrakennus myytiin lähes kymmenellä miljoonalla dollarilla elokuussa 2020. Kaunotar itse maksoi luonnonvalossa kylpevästä kämpästään 15,6 miljoonaa dollaria vuonna 2016. Jenniferillä ei nähtävästi ole asunnonvälittäminen hyvin hallussa. Sillä normaalisti maineikkaan Upper East Siden -alueella asuntojen hinnat vain kohoavat kysynnän takia. 

Nopea deflaatio

Arvostetulla Oscar-pystillä palkittu näyttelijä laittoi kämppänsä myyntiin vuonna 2019. Aluksi hintalappu näytti 15,45 miljoonaa dollaria. Se kuitenkin putosi nopeasti 14,25 miljoonaan dollariin, ja ennen vuoden vaihtumista hinta oli jo 12 miljoonaa. 

Lue myös: Oscar-voittaja Jennifer Lawrence poistui sinkkumarkkinoilta – uusi rakas on komea taidegalleristi! 

Viime vuonna komistus Cooke Maroneyn, 33, kanssa avioituneella Jenniferillä on mahtanut olla kova rahantarve, kun on suostunut myymään asuntonsa pilkkahintaan. Toki kämppä on syönyt hänen rahapussistaan hirvittäviä summia jo omistusaikoina. Kattohuoneiston yhtiövastike on huimat 5 700 dollaria kuukaudessa. Niihin kuluihin on pitänyt pulittaa vielä verot ja vakuutuksetkin kaupan päälle.   

Jennifer kämppä 1
Jennifer kämppä 2
Jennifer kämppä 3

Lue myös: Kääk, Jennifer Lawrence otti Oscar-gaalasta kaiken ilon irti: pelleili punaisella matolla, loikki penkkien yli ja lipitti viiniä – katso kuvat!

Jennifer kämppä 4
Jennifer kämppä 5
Jennifer kämppä 6

Mielettömät maisemat

Korkealla olevassa kämpässä on uskomattomat näkymät metropolin ylle. Hervottoman kokoiselta parvekkeelta näkee pilvenpiirtäjien katonharjat yhdeltä laidalta, kun toisella puolella siintää kauniin keskuspuiston vihreys. 

Lue myös: Mikä jumalatar! Jennifer Lawrence tihkui seksiä leffaenskarissa - katso kuvat!

Sisätiloista voi myös ihailla New Yorkin maisemia moneen suuntaan huoneiston kattoon asti yltävistä ikkunoista. Ylväänoloisessa luukussa on kokonaisuudessaan 380 neliötä, joihin sisältyy kolme makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, pihagrilli ja mestarikokille sopiva keittiö. Sen suuri tila kattaa kerrostalon ylimmän kerroksen kokonaisuudessaan. Pienenä luksuslisänä ulkoterassille on asennettu myös televisio romanttisen katoksen alle.  

Jennifer kämppä  7
Jennifer kämppä 6
Jennifer kämppä 8

Lue myös: Jösses, mikä kaula-aukko! Jennifer Lawrence tihkui seksiä leffaenskarissa - katso kuvat!

Jennifer kämppä 9
Jennifer kämppä 10
Jennifer kämppä 11