fbq
Hllwd
12.11.2017 10:12
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press
Meghan ja Harry ovat kaukaista sukua.
Ohhoh, sukututkimuksen yllättävä paljastus: prinssi Harry ja tyttöystävä Meghan Markle ovat kaukaisia sukulaisia!
Hllwd
12.11.2017 10:12
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press

Prinssi Harryllä, 33, ja amerikkalaistyttöystävä Meghan Marklella, 36, on enemmän yhteistä kuin olisi uskonutkaan. Daily Mail nimittäin paljasti, että prinssi ja Meghan ovat sukua toisilleen. Molempien sukupuut yhtyvät toisiinsa 1400-luvulla eläneen Ralph Bowesin kautta.

Lue myös: Brittimedia hämmästelee prinssi Harrya ja Meghania: Touhunne on ristiriitaista!

Kaliforniassa kasvaneen, Suits-sarjassa näyttelevän Meghanin vanhemmat työskentelevät elokuva-alalla. Yhteys brittihoviin tulee isä Thomas Marklen kautta. Emmy-palkitun kuvaajan äiti Doris Markle polveutuu brittimies Ralph Bowesista, joka on Meghanin esi-isä 15 sukupolven takaa.

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan-rakas askeleen lähempänä avioliittoa: kuhertelivat ensi kertaa julkisesti yhdessä - kuvat!

Ralph Bowes löytyy myös Harryn sukupuusta. Hänen juurensa yhtyvät yhteiseen esi-isään Bowesin sukulinnaa hallitsevan lapsenlapsen Sir George Bowesin kautta.

Lue myös: Täältä prinssi Harry ja Meghan-rakas etsivät yhteistä kotia – romanttinen maalaistalo haussa!

Vuoden verran seurustelleen pariskunnan odotetaan ilmoittavan kihlauksestaan vielä tämän vuoden puolella. Toistaiseksi kaukosuhteessa elävät Harry ja Meghan etsivät yhteistä kotia Englannin maaseudulta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »