Hllwd

Ohhoh! Tiesitkö näistä yllättävistä julkkisystävistä? Snoop Dogg ja Martha Stewart, 76, ovat superläheisiä - 50 Cent viihtyy 72-vuotiaan Bette Midlerin kanssa!

21.07.2018 21:33

Sanotaan, että vastakohdat vetävät puoleensa. Tämä pätee ainakin kahden sydänystävän, räppäri Snoop Doggin, 46, ja lifestyle-guru Martha Stewartin, 76, kohdalla.

Martha Stewart ja Snoop Dogg

Kaksikon välinen side syntyi kymmenen vuotta sitten, kun Snoog vieraili Marthan tv-ohjelmassa, jossa räppäri opetteli mestarin avulla valmistamaan perunamuusia. Siitä alkoi läheinen ystävyys, joka on laajentunut työnsarallekin – kaverukset vetävät yhdessä tv-show’ta Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party.

– Martha on opettanut minulle ruokaetikettejä, minä taas olen näyttänyt, miten asiat hoidetaan getto-tyyliin, Snoog kertoi HeraldNetille.

Gwen ja Angelina: Äitiys yhdistää!

Poppari Gwen Stefani, 48, ja näyttelijä Angelina Jolie, 43, ystävystyivät lastensa kautta.

– Gwen ja minä satuimme samoihin aikoihin tulemaan raskaaksi. Järjestimme yhteisiä leikkitreffejä, Angelina muisteli vuonna 2008 Sydney Morning Herald -lehdessä.

Gwen Stefani ja Angelina Jolie

Ystävysten samanaikaiset raskaudet osuivat vuosille 2006 ja 2008.

Julkkisnaiset ovat myös kokeneet samanlaisen vastoinkäymisen - avioeron. Molemmat erosivat puolisoistaan kaksi vuotta sitten.

Nicole ja Naomi: Vanhat luokkakaverit!

Australian lahjat Hollywoodille, näyttelijät Naomi Watts, 49, ja Nicole Kidman, 51, ovat uskoutuneet toisilleen jo yli 25 vuotta.

Nicole Kidman ja Naomi Watts

Nicole ja Naomi olivat aikanaan luokkakavereita Pohjois-Sydneyn tyttölukiossa, ja vastanäyttelijöitä vuonna 1991 draamakomediassa Flirting.

– Olemme kokeneet paljon yhdessä. Historia sitoo meidät yhteen. Kunnioitamme ja rakastamme toisiamme paljon, Naomi on kuvaillut ystävyyttä People-lehdelle.

50 Cent ja Bette Midler: Hauskaa yhdessä!

Eipä olisi ensimmäisenä tullut mieleen, että laulaja-koomikko Bette Midlerin, 72, parhaisiin kavereihin lukeutuu rap-artisti 50 Cent, 42.

Betty Midler ja 50 Cent

Kaksikko tutustui toisiinsa työskennellessään vapaaehtoisina New York Restoration Project – säätiölle.

– Olemme pieni juutalaisrouva ja mahtava räppäri. Hän on tehnyt elämästäni elämisen arvoista, Bette on hehkuttanut 50 Centiä.

Silvia ja Anni-Frid: Abba-tähteydestä hovipiireihin!

Abba-tähti Anni-Frid "Frida" Lyngstad,  72, muutti vuonna 1986 Sveitsiin, missä hän tapasi kolmannen aviomiehensä, prinssi Heinrich Ruzzo Reuss von Plauen.

Vuonna 1992 vietettiin häitä, joiden myötä Frida sai prinsessan arvon. Naimakauppojen kautta hän tutustui Ruotsin kuninkaalliseen perheeseen ja ystävystyi kuningatar Silvian, 74, kanssa.

Ruotsin kuningatar Silvia ja Anni-Frid Lyngstedt

Julkisuudessa naisia nähdään harvoin yhdessä, mutta ajoittain Frida osallistuu  hyväntekeväisyyskekkereihin Silvian kanssa.

Dennis ja Kim: Paheksuttu kaksikko!

Yksi erikoisimmista ja hämmennystä herättäneimmistä suhteista on entisen NBA-koripalloilija Dennis Rodmanin, 57, ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin, 34, ystävyys.

Dennis Rodman ja Kim Jong-un

Dennis ja Kim tapasivat viisi vuotta sitten, kun Dennis oli seuraamassa Harlem Globetrottersin ja pohjoiskorealaisen joukkueen koripallo-ottelua. Miesten toverilliset välit ovat herättäneet närkästystä.

– Ystävyyteemme pohjautuu urheiluun, ei politiikkaan. Hän (Kim) vitsailee ja rakastaa pelata koripalloa, pöytätennistä ja biljardia, Dennis on paljastanut.

Beatrice, Mila Kunis ja Ashton Kutcher: Kavereita jo vuosia!

Ison-Britannian prinsessa Beatrice, 29, ei ole kotimaassaan erityisen suosittu siniverinen, mutta Yhdysvaltojen seurapiiriseuroissa häntä arvostetaan.

Beatricen läheiseen ystäväpiiriin kuuluu muun muassa julkkispari Ashton Kutcher, 40, ja Mila Kunis, 34.

Mila Kunis, Ashton Kutcher ja Ison-Britannian prinsessa Beatrice

Kolmikko on ollut parhaita kavereita jo vuosia ja tapaa aina kun mahdollista. Beatrice on viettänyt muun muassa ulkomaanlomia Ashtonin ja Milan kanssa.

Mila Kunis, Ashton Kutcher ja Ison-Britannian prinsessa Beatrice

Gwyneth ja Jerry: Kuin paita ja peppu!

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 45, ei ole pitänyt meteliä  hänen ja koomikko Jerry Seinfeldin, 64, kaveruudesta. He ovat itse asiassa erittäin tiivis pari.

Gwyneth Paltrow ja Jerry Seinfeld

Gwyneth viettää paljon aikaansa Jerryn ja tämän Jessica-vaimon, 46, kanssa.

– En ole koskaan tavannut toista, joka olisi niin aito ja uskollinen ystävä, Jessica on kuvaillut kuuluisaa perheystäväänsä.

 

 

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:
martha stewartnaomi wattskuningatar silviaGWYNETH PALTROWgwen stefanikuninkaallisetdennis rodmanjerry seinfeldnicole kidmanashton kutcherystävyyssnoop dogganni-frid lyngstadtbetty midlermila kunisprinsessa beatrice50 CENTkim jong-unangelina jolie

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!