Katso kuvat!
Kim Kardashian ja Kanye West

Nyt kävi nolosti: Kim Kardashian ja Kanye West myöhästyivät ystävänsä häistä – turvamieheltä jyrkkä ele, bestmanilta murhaava katse!

12.03.2019 17:33

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West oli kutsuttu heidän ystäviensä, räppäri Chance The Rapperin ja Kristen Corleyn häihin. Kaksikon osalta hääjuhla alkoi erittäin nolosti, sillä he saapuivat paikalle vihkiseremonian jo alettua.

Kanye West ja Kim Kardashian

Kim ja Kanye saivat huomata, että kaikki eivät tanssi heidän pillinsä mukaan. Paikalla ollut turvamies nimittäin esti kaksikkoa menemästä omille paikoilleen kesken kaiken.

Katso myös: Kääk, Kim Kardashianin gaala-asu paljasti enemmän kuin bikinit - ei imarrellut rintavarustusta! Katso kuvat!

Kanye West ja Kim Kardashian

Kim ja Kanye seurasivat vihkiseremoniaa juhlapaikan takaosassa, ennen kuin heille annettiin lupa siirtyä muiden vieraiden joukkoon.

Kanye West ja Kim Kardashian

Pariskunta ei välttynyt paheksuvilta katseilta, sillä yksi Chance The Rapperin bestmaneista mulkaisi Kimia ja Kanyeta erittäin pahasti heidän änkiessään omille paikoilleen muiden vieraiden edestä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!