nicki minaj

Nicki Minajista tehty vahanukke kerää pilkkaa somessa - tähti pahoitti mielensä: "Miksi teidän täytyy olla tuollaisia?"

08.01.2020 21:00

Maailman suosituimpiin räppäreihin kuuluva Nicki Minaj eli Onika Tanya Maraj, 37, on pahoittanut mielensä fanien käytöksestä koskien räppäristä tehtyä vahanukkea.

"Uuden" patsaan julkistamisen jälkeen somekansa on jakanut runsaasti fanikuvia vahanuken kanssa, muttei niin positiivisessa mielessä kuin luulisi. Eräs fani jakoi kuvan, jossa on nuolaisevinaan tähden pakaraa.

-Miksi teidän täytyy olla tällaisia? Tähti saneli Twitterissä surullisen emojin saattelemana.

TMZ:n artikkelin mukaan Nicki hyväksyi itsestään tehdyn vahanuken yli 4 vuotta sitten. Tähti hehkuttikin upouutta vahanukkea Instagramissa julkistuksen aikoihin.

 

Vahanukella haluttiin kunniottaa Nickin suurta Anakonda-hittiä. Kyseinen kappale on saanut Youtubessa hurjat  907 miljoonaa katselukertaa.

- WTF?! Minulla ei ollut aavistustakaan, että he tekivät tämän oikeasti, Nicki kirjoitti nähtyään vahanukkensa ensi kertaa vuonna 2015.

Lue myös: Mikä yhdennäköisyys! Edesmennyt DJ Avicii ikuistettiin kuuluisaan vahanukkemuseoon - Kuvat!

Patsas on ollut aikaisemmin esillä Madame Tussauds museossa Las Vegasissa, mutta nyt se on vaihtelun vuoksi siirretty Berliiniin. 

Puolustuskannalla

Nickin mielestä vahanukke näyttää aivan häneltä. Tähti jakoi kuvan, mistä ammattilaiset ottivat mallia nukkea tehdessään.

Lue myös: Kääk, Lady Gagan vahanukke on karua katsottavaa – saako tälle edes nauraa?! Kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the real picture they used of me from Anaconda.

Henkilön Barbie (@nickiminaj) jakama julkaisu

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!