Neymaria raiskauksesta syyttävä nainen on romahtamispisteessä - avautuu tv-haastattelussa piinastaan: "Fanit jahtaavat minua ja perhettäni!"

Hllwd | 11.06.2019 18:33

Jalkapalloilija Neymaria raiskauksesta syyttävä brasilialaisnainen Najila Trindade kertoo Record TV:n haastattelussa kärsivänsä paniikkikohtauksista, sekä jalkapallotähden fanien vainosta.

- En pysty syömään, joten laihduin kymmenen kiloa pelkästään viime viikolla. Pystyn nukkumaan unilääkkeiden avulla. En tiedä mikä on pahempaa, olla hereillä vai nukkua.

Mitä tapahtui?

Najila ja Neymar tapasivat toukokuussa viestiteltyään sitä ennen netissä. Naisesta kiinnostunut futari kustansi lennon Ranskaan. Tarkoitus oli viettää aikaa pitkien treffien merkeissä.

Najilan kertomuksen mukaan tapaaminen Pariisissa osoittautui painajaiseksi. Jalkapallotähti tuli paikalle päihtyneenä, käyttäytyi aggressiivisesti ja lopulta raiskasi.

Tapaamisesta on myös olemassa erikoinen videotallenne, jonka nainen oli kuvannut salaa parin hotellihuoneessa. Sosiaalisessa mediassa julkaistulla klipillä Najila hyökkää Neymarin päälle ja sanoo lyövänsä tätä kostoksi. Videolla Najila huutaa, että Neymar olisi edellisenä yönä lyönyt ja sitten jättänyt hänet yksin hotellihuoneeseen. 

Katso video! Neymaria raiskauksesta syyttävä nainen salakuvasi yhteistä iltaa kylpyhuoneesta!

"Minua ja perhettäni jahdataan"

Viime viikolla Najilan asianajaja irtisanoi asiakkuuden tapauksesta ilmenneiden ristiriitaisuuksien vuoksi. Poliisi puolestaan on kuulustellut Neymaria Rio de Janeirossa. 

Kuvat: Neymar poliisikuulusteluissa Riossa - raiskaaja vai kiristyksen uhri?

Najila kertoo olevansa romahtamispisteessä.

- Ihmiset haluavat minun kärsivän. Minua seurataan. Minua sekä perhettäni jahdataan. En pysty pitämään huolta pojastani enkä tekemään normaaleja asioita. En ole terästä.

Hän kuvailee tilannetta kestämättömäksi.

- Ihmiset ovat jo ylittäneet rajan, joten mitä muuta he haluavat? Minulla on jo tarpeeksi traumoja. Haluan, että minut jätetään rauhaan!


 
Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!