Näyttelijätähti Maria Bello, 52, avoimena naissuhteistaan: Seksuaalisuuteni voi olla mitä tahansa!

Hllwd | 24.08.2019 15:32

NCIS Rikostutkijat -sarjassa nähtävälle Maria Bellolle, 52, ei tuota ongelmia puhua avoimesti naissuhteestaan, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään tai lapsuudestaan alkoholismin varjossa.

Marian näyttelemä psykologi Jaqueline ”Jack” Sloane tuli NCIS Rikostutkijat -sarjaan vakituiseksi hahmoksi parhaillaan Suomessa nähtävälle 15. kaudelle. Palkittu näyttelijä on aiemmin nähty muun muassa sarjoissa Goliath, Kosketus ja Teho-osasto sekä lukuisissa leffarooleissa, kuten A History of Violence, Vangitut, Payback – Tilinteko ja Coyote Ugly.

Maria on tunnettu myös kirjoittajana. Hänen tunnetuin teoksensa on Whatever…Love Is Love: Questioning the Labels We Give Ourselves. Maria käsittelee siinä ihmisten lokerointia, jota hänen mielestään tulisi välttää, oli kyse sitten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai mistä tahansa.

Lue myös: Tässä on Putous-tähti Christoffer Strandbergin avopuoliso Janne: ”Meillä on mökki-tour” – kuva!

Hän kertoo olevansa itse poikatyttö, joka on ollut parisuhteissa niin miesten kuin naisen kanssa. 

Inspiraatio kirjaan lähti tilanteesta, jossa Maria kertoi tuolloin 12-vuotiaalle pojalleen Jackille rakastuneensa parhaaseen ystävättäreensä Claren Munniin.

– Jack totesi, että ei sillä ole mitään väliä, sillä rakkaus on rakkautta. Hän on nyt 18-vuotias ja kuvailee itsekin olevansa what-ever, mikä tahansa. Ainoa leima, joka ihmisellä tulisi olla, on se, jonka hän itse antaa itselleen. On olemassa kymmeniä eri tapoja ilmentää sukupuolta ja seksuaalisuutta. En minäkään halua määritellä itseäni, hän kertoi Seiskan haastattelussa.

Marian ja Claren suhde päättyi vuonna 2016, ja Maria on yhdistetty sen jälkeen häntä kaksikymmentä vuotta nuorempaan näyttelijään Elijah Allan-Blitziin, mutta tämäkin suhde on jo historiaa.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!