Hllwd

Näyttelijä Drew Barrymore vaihtoi Hollywoodin maalaismaisemiin – kuvat 5,5 miljoonan euron historiallisesta talosta!

10.05.2020 19:03

Vuonna 1982 ilmestyneessä E.T.-hittielokuvassa pikkusisko-Gertien roolissa hurmannut Drew Barrymore, nyt 45, osti viime syksynä itselleen upean maalaistalon New Yorkin osavaltiossa sijaitsevasta Hamptonista.

Tarkemmin sanottuna talo sijaitsee vain 300 asukaan kylässä nimeltään Sagaponack.

Drew'n hankkima maalaishenkinen talo oli myynnissä jo vuodesta 2016 lähtien. Alun pitäen siitä pyydettiin noin 7 miljoonaa euroa, mutta hinta laski lopulta 5,52 miljoonaan euroon.

Upeaa maalaistaloa ympäröi suuri vehreä piha, joka on suojassa uteliaiden katseilta.
Upeaa maalaistaloa ympäröi suuri vehreä piha, joka on suojassa uteliaiden katseilta.

 

Drew'lla ja hänen kahdella lapsellaan, seitsemänvuotiaalla Olivella ja kuusivuotiaalla Frankiella  on jokaisella riittävästi tilaa, sillä talossa on 465 neliötä. Drew erosi tyttäriensä  isästä Will Kopelmanista jo vuonna 2016, mutta heillä on yhä tiiviit välit toisiinsa.

Taloa ympäröi 0,7 hehtaarin suojaisa tontti, joka sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä rannalta.

Tontilla on luonnollisesti myös lämmitetty uima-allas ja erillinen sisäallas. Kauniilla terassilla voi oleskella myöhään syksyyn ja nauttia illallista vehreissä maalaismaisemissa. Tontilla on myös tenniskenttä.

Lämmitetty uima- allas kruunaa kauniin piha-alueen.
Lämmitetty uima- allas kruunaa kauniin piha-alueen.

 

Lähipiiri kertoo, että Drew rakastui vuonna 1920 rakennetun talon historiaan ja siihen, että se sijaitsee rauhallisessa naapurustossa. Ennen muuttoaan Drew myi Hollywood Hillseillä sijaitsevan talonsa 15,2 miljoonan euron hintaan. Maalaistalon lisäksi näyttelijä etsii kaupunkikotia New Yorkin Upper East Siden alueelta.

Makuuhuoneen tunnelma on lämmin. Petikumppani puuttuu, ja Drew on kertonut, ettei ole edes deittaillut ketään neljään vuoteen.
Makuuhuoneen tunnelma on lämmin. Petikumppani puuttuu, ja Drew on kertonut, ettei ole edes deittaillut ketään neljään vuoteen.

 

Lue myös: Hollywood-tähti tyrmäävänä ilman meikkiä – kuva!

Drew Barrymoren kodikseen valitsemassa vanhassa maatalossa on kuusi makuuhuonetta ja amerikkalaiseen tapaan yhtä monta kylpyhuonetta. Talon huoneissa on korkeat katot, joihin esille jätetyt puupalkit luovat kaunista maalaistunnelmaa. Suuret ikkunat antavat valon tulvia upeasti sisään. Drew'n kerrotaan rakastavan talon tunnelmaa, eikä hän aio remontoida sitä enää nykyaikaisemmaksi.

1920-luvulla varustetun talon vanhat kattoparrut on jätetty tarkoituksella näkyviin.
1920-luvulla varustetun talon vanhat kattoparrut on jätetty tarkoituksella näkyviin.

 

Vaaleasävyisestä avokeittiöstä on näkymät suoraan suureen olohuoneeseen koristeellisine kattoineen. Keittiö on varustettu ammattilaiskäyttöön soveltuvin välinein. Avaran keittiön kaapistot ovat valkoiset, kodinkoneet on valmistettu käytännöllisestä ruostumattomasta teräksestä. Talossa on myös kolme tiilestä valmistettua takkaa, jotka lämmittävät kylminä talviöinä.

Keittiö on vaaleasävyinen ja varusteltu ammattilaisvälinein.

Lue myös: Katso ja vertaa! Hollywood-tähti pudotti painoaan 10 kiloa – julkaisi kuvaparin muodonmuutoksestaan: Treenasin kuin hullu!

Näyttelijän töiden lisäksi Drew tunnetaan menestyksekkäästä urastaan tuottajana. Hän on työskennellyt myös ohjaajana sekä mallina.

Myös lastenhuone on sisustettu vanhaan maalaistaloon sopivaksi.
Myös lastenhuone on sisustettu vanhaan maalaistaloon sopivaksi.

 

Drew’n nuoruus oli vaikea. Hän joutui vain 13-vuotiaana vieroitushoitoon alkoholin ja huumeidenkäytön vuoksi. Ollessaan 14-vuotias hän yritti itsemurhaa.

1990-luvun puolenvälin jälkeen Drewn elämänsuunta kääntyi hyväksi, ja hän perusti menestyksekkään tuotantoyhtiön. Myös hänen näyttelijäuransa sai tuolloin uutta tuulta alleen. Kolme kertaa naimisissa ollut Drew nauttii tällä hetkellä elämästään sinkkuna.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!