Hllwd
Katso videot!

Näyttelijä Charlize Theron ei ole seurustellut 5 vuoteen – hurmaamiseen vaaditaan paljon: ”En tunne oloani yksinäiseksi!”

18.09.2020 21:02

Näyttelijäkaunotar Charlize Theron, 45, paljasti Drew Barrymoren, 45, keskusteluohjelmassa, ettei ole seurustellut pitkään aikaan. Hän varoitti tiedosta innostuneita hurmureita, että heidän pitää olla todella karismaattisia. Ilman sitä piirrettä kenelläkään ei ole kuulemma mitään saumaa. 

- Olen käynyt treffeillä, mutta en ole seurustellut kenenkään kanssa yli viiteen vuoteen, Charlize paljasti. 

Sinkkuelämän kestoon samastui myös Drew. Ohjelmaansa vetävä näyttelijä paljasti olleensa myös sinkku yhtä pitkään. Parisuhteen puuttuminen ei ole haitannut kumpaakaan kaunotarta. 

- En kaipaa serurustelua. Voin sanoa täysin rehellisesti, etten tunne oloani yksinäiseksi. 

drew barrymoire ja charlize theron
Drew Barrymore haastattelemassa Charlize Theronia videon välityksellä. 

Lue myös: Kääk, mitä ihmettä superkauniin Charlize Theronin kasvoille on tapahtunut?! Katso!

Charlize kuvaili, miten hänen elämänsä on muuttunut lastensaannin jälkeen. Kaunottaren mukaan hän on äitiydestä huolimatta hyvin seksuaalinen ihminen. 

- Puhuin juuri eräästä tyypistä, jota pidin todella kuumana. Koneeni käy kaikilla kierroksilla, mutta asioiden tärkeysjärjestys on erilainen. Vanhemmuus on hyvin vaativaa, mutten vaihtaisi sitä mihinkään, Charlize kuvaili. 

Drew samaistui näyttelijäkollegansa sanoihin. Heillä on enemmänkin vaatimuksia mahdolliselle kumppanille karisman lisäksi. Molemmat toivovat mahdollisen kumppaninsa tuovan elämään jotain lisää ilman, että aika lasten kanssa kärsii.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!