Hllwd

Nakukuvilla kohauttanut 20-vuotias Disney-kaunotar heitettiin ulos hotellista – epäillään polttaneen pilveä!

23.01.2018 21:21

Useita näyttelijöitä ja muita elokuvamaailman vaikuttajia on parhaillaan Utahin Park Cityssä, koska kaupungissa on Sundance-elokuvafestivaalit. Page Six kertoo, että Disney Channelin Shake It Up -komediasarjasta tutulle näyttelijäkaunottarelle Bella Thornelle kävi köpelösti elokuvajuhlien aikana.

Aikuisiällä useasti rohkeissa kuvissa esiintynyt entinen lapsitähti oli majoittunut seurueensa kanssa paikalliseen hotelliin. Nelihenkiseen seurueeseen kuului muun muassa näyttelijän poikaystävä räppäri Mod Sun.

Bella Thorne räppäripoikaystävä Mod Sun lentokentällä ennen festivaaleja.
Bella Thorne räppäripoikaystävä Mod Sun lentokentällä ennen festivaaleja.

Bella oli festivaaleilla edustamassa Assassination Nation -elokuvaa, jonka ensi-iltanäytös pidettiin Sundancessa sunnuntaina.

Lähteiden mukaan näyttelijäkaunotar ja räppäri olivat seurueineen joutuneet poistumaan hotellista, koska joku seurueesta oli polttanut marihuanaa hotellihuoneessa. Heidät oli nähty sunnuntaina poistumassa kiireellä hotellista matkatavaroidensa kanssa tunteja ennen elokuvan näytöstä. Sen jälkeen heitä ei enää hotellissa nähty.

Bella Thorne Sundance-festivaaleilla.
Bella Thorne Sundance-festivaaleilla.

Sunnuntaina Bella nähtiin elokuvan näytöksessä ja sen jälkeisissä juhlissa. Siellä hän poseerasi kameroille värikkäässä peruukissa, pitkävartisissa saappaissa ja voimakkaassa meikissä.

Maanantaina Bellan oli tarkoitus hoitaa sovitusti useita haastatteluja, mutta hän ilmoitti olevansa sairas ja peruutti kaikki haastattelut aamulla.

Mod Sun on julkaissut urallaan useita marihuanan polttamiseen liittyviä kappaleita, kuten esimerkiksi “Stoner Girl” ja “Ganja Farmer”. Bella on aikaisemmin julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän vaikuttaa polttavan pilveä.

 

New Years resolution = clean my room

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

 

This was fun #fashionweek #2017highlights

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
näyttelijäkaunotarsundanceBella Thornemod sunräppäriDISNEY-TÄHTImarihuana

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!