fbqMuotiguruksi jo 14-vuotiaana! Madonnan Lourdes-tytär ei ujostele kameroita – salamyhkäisestä kaunottaresta povataan supermallia | Seiska
Lourdes

Muotiguruksi jo 14-vuotiaana! Madonnan Lourdes-tytär ei ujostele kameroita – salamyhkäisestä kaunottaresta povataan supermallia

Hllwd | 27.12.2020 21:03

Laulaja Madonnan, 62, tytär Lourdes Maria Ciccone Leon, 24, poseeraa uusissa näyttävissä alusvaatekuvissa. Lolaksi kutsutun mallikaunottaren yhdennäköisyys äitinsä kanssa on melkoinen.

Kuvat on otettu Juicy Couture- ja Parade-vaatemerkkien yhteistyökampanjaa varten, eikä Lola pelkää esitellä muotojaan rohkeissakaan otoksissa.

Lue myös: Ohhoh! Madonnan Lourdes-tytär räväyttää rohkeana alusvaatemallina – kuva!

Lola ei ole lahjakas pelkästään vaatemallina. Hän osaa puhua sujuvasti englantia, espanjaa, ranskaa ja italiaakin.
Lola ei ole lahjakas pelkästään vaatemallina. Hän osaa puhua sujuvasti englantia, espanjaa, ranskaa ja italiaakin.

Muotiviikoilta mainoskasvoksi

Lourdes on jo pitkään luonut uraa muodin saralla. Hänestä tuli Madonnan Material Girl -merkin nuortenmalliston luova johtaja jo vuonna 2010, jolloin hän oli vasta 14-vuotias.

Vuonna 2018 hän teki vaikuttavan debyyttinsä New Yorkin muotiviikoilla.

Sittemmin Lourdes on nähty niin suurilla catwalkeilla kuin hajuvesimainoksenkin keulakuvana. Hän on poseerannut muun muassa tunnetun Jean Paul Gaultier -merkin mainoskasvona.

Lourdes eli Lola on Madonnan kuudesta lapsesta vanhin.
Lourdes eli Lola on Madonnan kuudesta lapsesta vanhin.

Lue myös: Madonnan Lourdes-tytär keräsi katseita New Yorkin muotiviikolla – huh, miten seksikäs tyyli!

Vaitonainen mallilupaus

Vaikka Madonna nauttiikin miljoonayleisön huomiosta, Lourdesia on nähty melko vähän julkisuudessa. Hän ei esimerkiksi anna haastatteluja medialle. Siitä huolimatta hänellä on lähes 62 000 seuraajaa Instagram-tilillään, jossa hän esittelee upeita muotikuvia maailmalle.

Tänä vuonna paparazzit ovat napanneet kuvia Lolasta Malediiveilla ja Meksikossa poikaystävänsä Jonathan Puglion seurassa. Studiossa Lourdes ei kameroita ujostele. Lolasta povataan kansainvälistä supermallia.

Lourdes kuvattiin Malediiveilla tammikuussa.
Lourdes kuvattiin Malediiveilla tammikuussa.

Lue myös: Nyt näkyy nänni! Madonnan kuvankaunis Lola-tytär kohahdutti Voguen bileissä osittain läpinäkyvässä asussa!

Isä liikunta-alan yrittäjä

Lourdes on Madonnan ja Carlos Leonin yhteinen lapsi. Pari tapasi vuonna 1994 New Yorkissa, ja heidän romanssinsa kesti lähes kolme vuotta. He erosivat vain pari kuukautta Lourdesin synnyttyä lokakuussa 1996.

Isä-Carlos on nähty valkokankaallakin, mutta nykyään hän tekee töitä personal trainerina. Hän omistaa oman kuntosalin New Yorkissa. Carlos on aikanaan toiminut myös Madonnan henkilökohtaisena valmentajana.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press ja Juicy Couture/Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!