Sabrina

Muistatko tämän 80-luvun seksipommin? Discokuningatar Sabrina julkaisi roisia taidekuvia - uhkea laulajakaunotar poseeraa yläosattomissa!

Hllwd | 31.10.2020 22:03

Sabrina Salerno eli SABRINA tunnetaan hänen megahittistään Boys (Summertime love) vuodelta 1987. 

Kappaleen bassojytke on niin mukaansatempaava, että sitä paukutetaan tänäkin päivänä monista autostereoista kovaan ääneen. Sabrina on laulu-uransa lisäksi ollut glamour-mallina 16-vuotiaasta lähtien, ja nykyään 52-vuotias on edelleenkin tänä päivänä huippukunnossa.

Lue myös: 32 vuotta sitten Posiolla puntit tutisivat, kun uhkea Sabrina astui lavalle - katso miten uskomattoman upealta discokuningatar näyttää nyt!

Sabrina julkaisi eilen perjantai-iltana kaksi mustavalkoista mallikuvaa itsestään. Ensimmäisessä kuvassa laulajakaunotar poseeraa yläosattomissa. Hän peittää paljaat rintansa kädellään, ja toisessa kädessä Sabrina pitelee ruusua. Laulaja katsoo intensiivisellä katseella kohti kameraa. 

Kuvatekstissä Sabrina siteeraa ranskalaista laulajaa Charles Trenetiä. Sabrina hehkuttaa kuvatekstissä myös rakkauttaan Pariisin kaupunkia kohtaan ja kuvan sijaintimerkinnästä selviää, että kuva onkin otettu Pariisissa.

- Aina rakastunut tähän kaupunkiin, Sabrina kirjoitti kuvatekstin loppuun.

Lue myös: 80-luvun seksipommipoppari Sabrina on nykyään kenties vielä entistäkin kuumempi: Boys-hitin laulaja poseeraa uhkeissa bikinikuvissa – katso! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

Toisen kuvan Sabrina julkaisi torstaina. Sekin on aistikas mallinotos, ja Sabrina poseeraa valkoisessa asussa. Hän nojaa nostalgisen Coca-cola -juoma-automaatin päälle. 

- Mustan ja valkoisen taika, Sabrina kirjoitti julkaisuun.  

Lue myös: Liian suuret luomurinnat? Suomen Sabrinaksi kutsuttu Johanna Kuvaja paljastaa: ”Minua kiusattiin rajusti rinnoistani - revin teininä kuviani riekaleiksi!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!