Katso kuva!
Leonardo DiCaprio deittailee malleja.

Muistatko Leonardo DiCaprion teinirakkauden? Superkauniista Bridgetistä tuli Victoria’s Secret -malli vasta eron jälkeen!

08.04.2018 16:18

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio, 43, on parinkymmenen vuoden aikana pyörittänyt kymmeniä kaunottaria, mutta yksikään ei ole saanut vietyä häntä alttarille asti.

Lue myös: Uuh! Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä tunnettu Victoria's Secret -malli paljasti rintansa uimarannalla! Paparazzikuvat!

Yhdistävä tekijä tyttöystävissä on se, että useimmat heistä ovat parikymppisiä Victoria's Secret -alusvaatemalleja.

Lue myös: Leonardo DiCaprion 24-vuotias kulta on uskomaton seksipommi – nyt vilahtaa se!

Perusnaisen on siis turha lähestyä näyttelijää sloggit jalassa lemmen liekit silmissään. Leon fiksaatio pitsisiä pikkuhousuja mainostaviin kaunottariin on talven aikana vain kiihtynyt. Viimeisen puolen vuoden aikana tyttöystäviä on ollut jo kolme, mutta ystävien mukaan hän etsii sitä suurta rakkautta.

Lue myös: Uuh, mikä ilmestys! Leonardo DiCaprion uusi tyttöystävä on 20-vuotias villikko - tsekkaa seksiä tihkuvat kuvat!

Bridget oli teinirakkaus!

Bridget Hall oli Leonardon teinirakkaus.

Amerikkalaismalli Bridget Hallista tuli Victoria's Secret -malli vasta, kun he erosivat Leon kanssa. Kyseessä oli vuoden mittainen teinisuhde. Leo oli tuolloin 19-vuotias näyttelijänalku, ja Bridget kaksi vuotta nuorempana jo huippumalli.

Lue DiCaprion seksipommivalloituksista lisää torstaina ilmestyneestä Seiskan Ekstra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!