miley_carter

Muhinointia yökerhossa! Miley Cyrus ja tositelevisiokaunotar bongattiin Hollywoodista: "He käytännössä harrastivat seksiä"

21.08.2019 18:33

Miley Cyrus, 26, erosi kahdeksan avioliittokuukauden jälkeen näyttelijärakkaastaan Liam Hesworthista, 29, asiasta he ilmoittivat viime viikolla. 

Miley ei ole jäänyt nähtävästi kuitenkaan nuolemaan näppejään, sillä paparazzit bongasivat Mileyn ja tositelevisio- ja sometähti Kaitlynn Carterin, 30, kuhertelemassa rannalta Italiasta juuri ennen Mileyn ja Liamin avioeroilmoitusta. 

 Lue lisää: Ohhoh! Juuri eronnut Miley Cyrus muhinoi yläosattomissa bloggaajakaunottaren kanssa – paparazzikuvat!

Huumassa

Tuoreen tiedon mukaan kaksikon mahdollinen romanssi ei jäänyt pelkästään Italian matkalle, sillä Page Six -sivuston saama lähde kertoo, ettei Miley ja Kaitlynn pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla.

- He olivat suorastaan huumassa, eivätkä he pystyneet pitämään näppejä erossa toisistaan. He suutelivat ja muhinoivat joka puolella, vessoissa, baarissa, keskellä lattiaa... He käytännössä harrastivat seksiä. Ei ole epäilystä, etteikö he olisi yhdessä, lähde kertoo. 

Yhdysvaltalaismediassa on epäilty Mileyn ja Liamin avioeron yhdeksi syyksi Mileyn kiinnostusta naisiin.

– Elän heteroliitossa, mutta tunnen voimakasta seksuaalista vetovoimaa naisia kohtaan, Miley kertoi Elle-lehdelle aikaisemmin kesällä.

miley
Miley ja Kaitlynn jäivät paparazzien haaviin Italian lomallaan. 

Tilanne yhdistää

People-lehdelle tulleen tiedon mukaan parivaljakko ei kuitenkaan seurustele, vaan  se on enemminkin  ystävyyttä, jonka ripauksena on romantiikkaa. 

- He käyvät molemmat paraikaa läpi samoja asioita ja se yhdistää heitä, lähde kertoo. 

Kaitlynnilla on sama tilanne kuin Mileylla, sillä hän erosi  Kardashian klaaniin kuuluvasta Brody Jenneristä vain pari viikkoa ennen Mileyn erouutista. 

Brody ja Kaitlynn menivät naimisiin viime keväänä. 

Lue myös:  Brody Jenner menee naimisiin: perhe jättää juhlat tylysti väliin – jopa Caitlyn Jenner laittoi rahan poikansa tärkeän päivän edelle!

 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Rexfeatures

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!