Miljoonakaupat! Kuningatar Margareeta laittoi miehensä peniskokoelman myyntiin!

Hllwd | 05.10.2019 17:14

Tanskan edesmennyt prinssi Henrik tunnettiin erikoislaatuisesta luonteestaan ja huumoristaan. Siitä kieli myös prinssi viehtymys jadekivikoruihin ja esineisiin, ennen kaikkea falloksiin eli peniksiin.

Nyt puolitoista vuotta miehensä kuoleman jälkeen kuningatar Margareeta siivosi parikin kuninkaanlinnan salia ja antoi arvokkaan kokoelman Bruun Rasmussen -huutokauppakamarin myytäväksi. Jadepenisten lisäksi kaupattavana oli harvinaisia afrikkalaisia heimonaamioita, maljakoita ja muita koruja. Henrik käytti mielellään solmioiden ja rusettien sijasta kaulakoruja.

Tanskan kuningatar on ollut leskenä viime vuoden helmikuusta.
Tanskan kuningatar on ollut leskenä viime vuoden helmikuusta.

 

Lue myös: Kuningatar Margareeta sai apua läheltä: kruununprinsessa Mary riensi auttamaan anoppiaan – ”Hän tekee suuren palveluksen!”

Myydyt tuotteet ovat vain murto-osa keräilyharvinaisuuksista, jotka ovat peräisin Afrikasta, Etelä-Afrikasta sekä Aasiasta. Varsinainen kokoelma sisältää noin 8 000 esinettä.

Huutokaupan kallein penis irtosi 8 400 eurolla.
Huutokaupan kallein penis irtosi 8 400 eurolla.

 

Huutokauppoja tehtiin puhelimen ja internetin välityksellä. Erityisesti kiinalaisostajat olivat innoissaan huutamassa peniksiä. Huutokaupan pitäjä ei suostunut paljastamaan kokoelmasta saatua kokonaishintaa, mutta kauppoja tehneen asiakkaan mukaan kuningattaren tili kasvoi 7,5 miljoonalla eurolla.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja SE OG HØR
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!