Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Camilla Al-Fayed

Mikä kaunotar! Puoliksi suomalainen Camilla al-Fayed on tuttu näky Britannian seurapiireissä – tältä miljardöörin tytär näyttää nykyään: teki tyylimuutoksen!

Suomalais-englantilainen seurapiirikaunotar ja ruokakirjailija Camilla al-Fayed on upea ilmestys.

33-vuotias Camilla al-Fayed asuu Lontoossa, ja hän on tuttu näky Britannian seurapiireissä ja julkkistilaisuuksissa. hänet kuvattiin Serpentine-gallerian kesäjuhlissa hieman ennen juhannusta.

Lisäksi hän juhlisti Farmacy Kitchen -ruokakirjansa julkaisua viime kuun puolivälissä. Kirjan julkaisutilaisuus järjestettiin Camillan omassa Farmacy-vegaaniravintolassa.

Lue myös: Puolisuomalaisen miljardööriperheen kartanoa vahti turvamiesten armeija – tältä al-Fayedien Espoon-ökytalo näyttää nyt!

Camilla Al-Fayed
Camilla viihtyy nykyisin blondina.

 

Leikki kuninkaallisten kanssa

Camillan isä on egyptiläinen liikemies Mohamed al-Fayed, joka on omistanut Lontoon Harrods-tavaratalon sekä Pariisin Ritz-hotellin, ja hänellä on lukuisia kiinteistöjä ympäri maailmaa. Camillan äiti on entinen missi ja malli Heini Wathén.

Mohamedin aikaisemmasta avioliitosta syntynyt poika Dodi al-Fayed seurusteli prinsessa Dianan kanssa. Rakastavaiset kuolivat traagisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1997.

Prinssi Harry ja prinssi William lukeutuivat Camillan lapsuuden ystäviin, mutta hän ei saanut pitää mitään yhteyttä kuninkaalliseen perheeseen Dianan ja Dodin onnettomuuden jälkeen. Camilla tapasi prinssit kymmenen vuotta kuolonkolarin jälkeen, kun Harry ja William kutsuivat hänet Dianan muistotilaisuuteen vuonna 2007.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!