ronaldo

Mies kuin veistos! Christano Ronaldon treenatusta yläkropasta erottaa kiinteät lihakset hyvin selvästi – kuva jalkapalloilijan kotisalilta!

01.04.2020 20:30

Jalkapalloilija Christiano Ronaldo, 35, lomautettiin koronavirustilanteen takia, mutta hän on pitänyt itsestään selkeästi hyvää huolta kotisalillaan. 

Miehen erinomaisen kunnon huomaa hänen Instagram-tilinsä julkaisuista, joissa hän on aika ajoin esittelee atleettista vartaloaan. Viimeisimmässä kuvassaan mies seisoo seinään nojaten paidattomana kädet selkänsä takana, jolloin hänen käsiensä lihakset pullistuvat kunniaansa. 

Miehen koko yläkroppa on niin timmissä kunnossa, että hänen rintalihaksensa tuntuvat puskevan näytön läpi. Christanon on urheillut vatsalihaksensa jopa sixpäkistä pidemmälle, kun hänen mahastaan näkee kahdeksan erillistä lihasta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathe in, breathe out.🧘‍♂️ Stay active🏃🏻‍♂️ #stayhomesavelives

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Koronan aikana

Jalkapalloilija on ollut koronavirustilanteen aikana ollut hyvin aktiviininen Instagram sovelluksessa, koska hän on julkaissut siellä useammin päivityksiä. Chrstiano on antanut enemmän kurkistuksia kotielämäänsä, kuten lastensa kanssa leikkimistä sohvalla. 

Christiano kertoi äitinsä päässeen sairaalasta kotiin sovelluksen välityksellä. Samalla hän jakoi kuvia kotisalillaan urheilemisesta läheistensä kanssa.

Urheilija on yrittänyt tuoda esille tärkeitä tietoja koronaviruksesta, kuten miten kaikkien pitäisi toimia näinä vaikeina aikoina. 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!