fbq
Hllwd
14.08.2018 19:20
Teksti: Kaisa Koskinen|Kuvat: Rex Features
paris jackson
Michael Jacksonin Paris-tyttäreltä leikattiin golfpallon kokoinen paise - lähti seuraavana päivänä bändinsä kanssa keikalle!
Hllwd
14.08.2018 19:20
Teksti: Kaisa Koskinen|Kuvat: Rex Features

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin tytär Paris Jackson joutui perjantaina (9.8.) leikkaukseen golfpallon kokoisen paiseen takia.

Kivuista huolimatta hän oli jo heti seuraavana päivänä keikalla uuden yhtyeensä The Soundflowersin kanssa.

- Lyhyesti sanottuna, minulla oli leikkaus eilen, 20-vuotias kaunotar kertoi bändinsä Instagram Storyssä julkaisemalla videolla lauantaina.

"Ylivoimaisesti kamalin kipu, mitä olen kokenut"

Parisin mukaan paise oli "melkein golfpallon kokoinen”. Jos se olisi poksahtanut, hän olisi voinut pahimmassa tapauksessa saada verenmyrkytyksen ja kuolla.

- En kuollut. Leikkaus päätettiin suorittaa välittömästi.

Hän ei kuitenkaan paljastanut, missä kohtaa kehoa paise oli ollut.

- Se oli ylivoimaisesti kamalin kipu, mitä olen kokenut, hän kommentoi - ottaen huomioon, että hänet on tatuoitu päästä varpaisiin.

"Olen kipulääkkeissä"

Tämän jälkeen Paris kertoi faneilleen, että hän oli jo seuraavana päivänä esiintynyt bändinsä kanssa hyväntekeväisyyskampanjassa.

- Me esiinnyimme tänään, emmekä olleet ihan surkeita. Minun isoäitinikin oli siellä. Olen todella helpottunut, ettei hän inhonnut sitä, vaan oikeastaan jopa tykkäsi. Se merkitsee minulle paljon, hän lisäsi.

- Olen pahoillani, jos kuulostan sekavalta. Olen kipulääkkeissä tällä hetkellä. Minun ei olisi pitänyt nousta edes sängystä tänään.

"Rakastan sinua niin paljon"

Myös omalla Instagram-tilillään Paris selittää, kuinka merkityksellistä on, että hänen 88-vuotias isoäitinsä Katherine Jackson oli katsomassa hänen bändinsä esiintymistä.

- En voi uskoa, että isoäitini saapui kyseiseen esitykseen, joka oli vasta toinen bändimme kaikista keikoista koskaan. Ja että hän oikeasti tykkäsikin esityksestämme, Paris kirjoitti haltioissaan.

- Rakastan sinua niin paljon. Olen niin iloinen, että saimme mahdollisuuden esiintyä sinulle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »