Marokon kuninkaalla vaikea vuosi: Sydänleikkaus ja ero!

Hllwd | 04.04.2018 20:20

Marokon hallitsija Muhammad VI, 54, on eronnut vaimostaan Lalla Salmasta, 39, kertoi palatsin lähde Hola!-lehdelle.

Erouutinen tuli kuin puun takaa. Pariskunta avioitui vuonna 2002, ja heillä on kaksi lasta kruununprinssi Moulay Hassan, 14, ja prinsessa Lalla Khadija, 11.

Kuningas toipuu leikkauksesta

Muhammad on kärsinyt viime kuukausina terveysongelmista. Syyskuussa Muhammad oli silmäleikkauksessa, ja helmikuussa hänelle tehtiin sydänleikkaus Pariisissa.

Palatsi julkaisi kuninkaan sairaalavuoteelta kuvan, jossa hänen perheenjäsenensä ovat saapuneet Muhammadin tueksi.

Vaimo, prinsessa Lalla Salma loisti kuvassa poissaolollaan.

Edustustehtäviä ilman puolisoa

Muhammad ja Lalla Salma eivät ole viime vuoden aikana esiintyneet yhdessä. Prinsessa on pitänyt poikkeuksellisen matalaa profiilia.

Viime lokakuussa hän osallistui  ilman puolisoaan Yves Saint Laurentin museon tapahtumaan Marrakechissa ja Maailman terveysjärjestö WHO:n konferenssiin Montevideossa.  

Prinsessa Lalla Salma

Poikkeuksellinen prinsessa

Marokon Fezissa syntynyt Salma Bennani oli 21-vuotias, kun hän tapasi tulevan puolisonsa vuonna 1999 yksityisjuhlissa. Kruununprinssi Muhammadin kerrotaan rakastuneen ensisilmäyksellä viehättävään punahiuksiseen Salmaan.

Salma ei rynnännyt suin päin avioliittoon tulevan kuninkaan kanssa. Hän halusi ensin saada yliopiston tietotekniikan opintonsa päätökseen.

Ennen häitä Salma vaati Muhammadin lupaamaan hänelle yksiavioisen liiton. Salma ei myöskään halunnut seurata edeltäjiensä sivusta seuraajan roolimallia, vaan edusti näyttävästi miehensä rinnalla.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!