fbq
Hllwd
02.02.2021 16:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: EZEP/All Over Press
Lourdes Leon
Madonnan monilahjakas Lourdes-tytär hempeili aurinkorannalla olemattoman pienissä bikineissä - katso hehkeät paparazzikuvat!
Hllwd
02.02.2021 16:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: EZEP/All Over Press

Pop-kuningattaren Madonnan, 62, tytär Lourdes Leon, 24, lomailee parhaillaan poikaystävänsä Jonathan Puglion kanssa Meksikon Tulumissa.

Rannalta kuhertelemasta bongattu pariskunta on pitänyt yhtä jo vuodesta 2017.

Katso myös: Muotiguruksi jo 14-vuotiaana! Madonnan Lourdes-tytär ei ujostele kameroita – salamyhkäisestä kaunottaresta povataan supermallia

Lourdes leon
Lourdes Leon

Katso myös: Madonnan Lourdes-tytär keräsi katseita New Yorkin muotiviikolla – huh, miten seksikäs tyyli!

Edelleen umpirakastuneelta näyttänyt nuoripari oli rannalla viettämässä päivää ystäviensä kanssa.

Lourdes eli Lola oli verhonnut vartalonsa pikkiriikkisiin oransseihin narubikineihin, jotka eivät juurikaan jättäneet mielikuvitukselle tilaa.

Virvokkeet maistuivat seurueelle hyvään tahtiin ja Lola nähtiin myös tupruttamassa tupakkia, mikä ei tosin tule yllätyksenä sillä kaunokaisen on totuttu esiintyvän julkisuudessa vähintäänkin yhtä räväkästi kuin äitinsä.
 
Katso myös: Madonnan tytär hätkähdytti: Orgiat Art Baselissa!

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Lola on Madonnan kuudesta lapsesta vanhin. Julkisuudessa harvoin esiintyvällä Lolalla on Instagram-sivuillaan yli 100 tuhatta seuraajaa.

Lolalle onkin povattu kansainvälistä supermallin uraa, mutta nuori kaunotar on taitava monilahjakkuus myös muuten. Hän osaa puhua sujuvasti englantia, espanjaa, ranskaa ja italiaa.

Lue myös: Nyt näkyy nänni! Madonnan kuvankaunis Lola-tytär kohahdutti Voguen bileissä osittain läpinäkyvässä asussa!

Lourdes Leon
Lourdes Leon

Lue myös: Ohhoh! Madonnan Lourdes-tytär räväyttää rohkeana alusvaatemallina – kuva!

– Lourdes on mielettömän lahjakas. Olen vihreä kateudesta, sillä hän on hyvä kaikessa mitä hän tekee. Hän on uskomaton tanssija, loistava näyttelijä ja hän soittaa pianoa kauniisti. Hän on paljon minua lahjakkaampi, kertoi Madonna British Voguelle kesäkuussa 2019.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »