Yanet Garcia

Maailman seksikkäin säätyttö erosi: poikaystävä halusi mieluummin viettää aikaa Call of Duty -pelin parissa - "En voinut antaa hänelle huomiota!"

25.07.2018 16:49

Säätyttö Yanet Garcia ja hänen tubettajana tunnettu poikaystävänsä Douglas Martin ovat eronneet. He ehtivät seurustella kolme vuotta.

Douglas kertoi erosta Youtube-kanavallaan. Miehen mukaan parisuhteen päättyminen alkoi nostaa päätään Yanetin otettua vastaan tv-työn Meksikossa. Douglas kertoi tukevansa ex-rakastaan tämän urahaaveissa, ja parisuhteen päättyminen antoi hänellekin mahdollisuuden toteuttaa oman unelmansa.

− Pelaan Call of Duty -peliä täyspäiväisesti, joten yhteydenpito oli haastavaa. Pelaan usein iltaseitsemästä jopa aamuviiteen asti. Tällä hetkellä haluan vain pelata peliä ja kilpailla sen saralla, koska rakastan Call of Dutya. Teen mitä tahansa tullakseni mestariksi, Douglas kertoi videollaan.

Miehen mukaan hänen oli laitettava asiat tärkeysjärjestykseen, ja tietokonepeli oli hänelle huomattavasti tärkeämpi asia kuin parisuhde.

− Olen niin keskittynyt Call of Duty -peliin, etten voinut antaa Yanetille hänen vaatimaansa huomiota.

 

Yanet härnää somessa

Yanet on julkaissut Instagram-tilillään seksikkäitä kuvia ja videoita erouutisen jälkeen. Hän suorastaan härnää seuraajiaan uusimmalla kuvallaan, jossa hän esittelee pakaroitaan.

Lisäksi hän julkaisi kuvan, jonka yhteydessä hän muistutti ihmisiä itsensä rakastamisen tärkeydestä.

 

Hi

Henkilön Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) jakama julkaisu

 

Love yourself ❤️

Henkilön Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) jakama julkaisu

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!