Luxemburgin eronnut prinsessa Tessy kieltäytyi asianajajasta oikeudenkäynnissä - prinssi Louis joutuu maksamaan mitättömät elatusmaksut!

Hllwd | 20.04.2019 11:02

Upporikkaan lilliputtimaan Luxemburgin prinssi Louisin ja hänen Tessy-vaimonsa yli vuoden kestänyt riita omaisuudenjaosta ja elatusmaksuista on päättynyt.

Tessy oli neljä kuukautta aiemmin pitänyt kotikaupunkinsa Lontoon korkeimmassa oikeudessa yli tunnin mittaisen puolustuspuheenvuoron, koska ei halunnut haaskata vähiä varojaan juristeihin.

Lue myös: Luxemburgin prinssi Louis selvisi erosta halvalla – oikeus määräsi mitättömän elatusavun!

Olisi ehkä kannattanut, sillä oikeuden päätöksen mukaan prinssi Louis joutuu maksamaan vain 75 puntaa eli noin 92 euroa elatusapua viikossa lasta kohden.

Tessy ja Louis olivat yhdessä 15 vuotta vastoin Luxemburgin herttuaan tahtoa.
Tessy ja Louis olivat yhdessä 15 vuotta vastoin Luxemburgin herttuaan tahtoa.

 

Ex-parilla on kaksi teini-ikäistä poikaa, Noah ja Gabriel. Esikoinen syntyi, ennen kuin Tessy ja Louis olivat naimisissa. Tämä oli prinssin suurherttuavanhemmille kova paikka.

Lue myös: Eronneen prinsessan raju tilitys: Raskaus päättyi keskenmenoon!

Pariskunta oli tavannut vuonna 2004 Kosovossa, jossa Tessy oli rauhanturvaajana. Hän on sotilasarvoltaan alikersantti eikä kuulu siniveristen sukuun.

Prinssi Louis oli avioerossa kuitenkin armollinen. Lapset saavat asua aikuisikäänsä saakka äitinsä kanssa prinssin omistamassa kiinteistössä Lontoossa. Isukki itse elää mukavasti Pariisissa. Hänen suvullaan arvellaan olevan yli miljardin euron omaisuus.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!