fbq
Hllwd
26.04.2018 12:45
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: All Over Press
Courtney Stodden
Lost-tähden teinivaimona tunnettu Kourtney Stodden kihloihin - edelleen naimisissa exänsä kanssa: "Suhteessa vain rahan takia"
Hllwd
26.04.2018 12:45
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: All Over Press

Yhdysvaltalainen televisiopersoona ja povipommi Courtney Stodden, 23,  ei kauaa aikaile, sillä paparazzit bongasivat kaunottaren kihlasormusostoksilta uuden mielitiettynsä Chris Shengin, 38, kanssa. Pariskunta alkoi deittailla kesäkuussa 2017.

Jännittäväksi kihlautumisen tekee se, että Courtney on vielä virallisesti naimisissa Lost-tähti Douglas Hutchisoninin kanssa. Kaunotar laittoi avioeron vireille viime kuussa. 

Lue myös: POVIPOMMI COURTNEY STODDEN RIISUI KAIKEN – KUVA!

Teinimorsian

Courtney muistetaan ehkäpä parhaiten siitä, että hän oli naimisiin mennessään vasta 16-vuotias. Ex-pariskunnalla on ikäeroa 34 vuotta. Vuonna 2016 Courtney tuli raskaaksi Douglasille, mutta sai lopulta keskenmenon. Douglas on kertonut aiemmin DailyMail TV:ssä, että Courtney on koukussa julkisuuteen, ja on uuden rakkaansa kanssa ainoastaan rahan takia. 

Lue lisää: LOST-TÄHDEN NUORI VAIMO JULKAISI SULOISEN RASKAUSKUVAN - SAI KESKENMENON MUUTAMA PÄIVÄ MYÖHEMMIN!

Miljoonakoti

Courtney muutti helmikuussa elokuvatuottajana tunnetun Chrisin luo kolmen miljoonan dollarin kotiin Beverly Hillsiin. Kyyhkyläiset paparazziin keskiviikkona (25.4.) koruostoksilla. Pariskunta katseli kihlasormuksia Bvlgari-liikkeessä, joka on tunnettu Italialainen luksusbrändi.

kihlat

Kourtney oli pukeutunut tyylilleen uskollisesti lyhyeen toppiin ja jumppatrikoita muistuttaviin legginseihin. Jalassaan povipommilla oli tyylinsä mukaisesti huikean korkeakorkoiset kengät. 

Lue myös: 21-VUOTIAS POVIPOMMI ODOTTAA ESIKOISTAAN: ALASTONKUVA!

Kourtney

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »