Hllwd

Lindsay Lohanin syöksykierre yltyy! Klubi Kreikassa maan tasalla ja tv-ohjelma katkolla - karkottiko raittius fanit?

19.06.2019 14:05

Julkisuudessa varttunut amerikkalaisnäyttelijä Lindsay Lohan, 32, on vuosien varrella nähty todella pohjalla. Nainen on joutunut vieroitukseen sekä huumeiden että alkoholin liikakäytön vuoksi. Viime vuosina Lindsay on onneksi jättänyt pahimmat sekoilut taakseen ja alkanut kohentaa imagoaan. 

Lue lisää: Lindsay Lohan poseerasi täysin alasti – faneilta ristiriitainen vastaanotto: ”Olet liian vanha tällaiseen” – katso!

Lue myös: Tukehtumisvaara! Alma poseeraa muovipussi päässään - Lindsay Lohan kehuu vuolaasti somessa: ”Rakkaus, rakkaus, rakkaus”

Vuonna 2016 Lindsay alkoi riskialttiille ravintola-alalle, kun hän perusti klubin Ateenaan, Kreikkaan. Toukokuussa 2018 avatun Beach House Mykonos -klubin vaiheita on nähty myös tosi-tv -sarjassa. 

Nyt sekä klubi sekä sarja on lakkautettu.

MTV:llä pyörinyt sarja ei Daily Mailin mukaan vetänyt tarpeeksi katsojia. Yksi syy yleisökadolle voi olla Lindsayn raitistuminen ja siitä seurannut rauhoittuminen. Dramatiikka puuttui!

MTV pohtii parhaillaan, onko sarjalla tulevaisuutta vai ei. Jos mukaan tulisivat Lindsayn äiti Dina ja sisko Ali, voisi ohjelma ehkä palata ruutuun.

Oman haasteensa jatkolle asettaa se, että Beach House Mykonos on silminnäkijähavaintojen perustella pantu maan tasalle. Takaiskusta huolimatta Lindsaylla on Kreikassa kaksi muutakin klubia.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!