fbq
Hllwd
07.12.2020 17:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Rita Ora
Laulaja Rita Oran syntymäpäivistä jättikohu: hyväksyy tonnien sakot ─ uusin käänne pakotti hänet pyytämään anteeksi jo toistamiseen
Hllwd
07.12.2020 17:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Laulaja Rita Oraa, 30, on riepoteltu viimeisen viikon ajan kohun keskellä. Brittimediassa arvosteltiin rankalla kädellä Ritan järjestämiä 30-vuotissyntymäpäiviä, joiden on kerrottu rikkoneen pahasti paikallisia koronarajoituksia.

Tähden Lontoossa pitämiin pippaloihin väitettiin saapuneen jopa 30 juhlijaa. Juhlijoiden seassa vilahti muun muassa huippumalli Cara Delevingne. Pirskeistä tehtiin ilmoitus alueen poliisille, joka kävi tutkimassa paikan päällä mahdollista rikkomusta, kuitenkin tuloksetta.

Laulajakaunotar itse on sanonut, että juhlissa olisi ollut vain muutama vieras. Hän kuvasi pirskeitään omaan Instagramiinsa.

Lue myösRita Oran rinnat loistivat läpi: laulajan läpinäkyvä mekko jätti hyvin vähän mielikuvituksen varaa - katso kuvat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita päivitti hulppeista synttäreistään kuvia Instagram -tililleen. Juhlapöydässä koreilee kakku, josta tähti maistoi suuren palasen.

TARJOITUI MAKSAMAAN JÄTTISAKOT

Juhlintaa ei katsottu hyvällä, joten Rita pyysi niitä anteeksi Instagram-tilinsä tarinassa.

- Hei kaikki, järjestin pienen kokoontumisen muutaman ystävän kanssa juhlistaakseni 30-vuotissyntymäpäivääni. 

Hän kertoo olevansa syvästi pahoillaan ja sanoo, että ymmärtää juhlista koituneen riskin.

- Perustuen vallitseviin rajoituksiin ymmärrän, kuinka vastuutonta toimintani oli ja otan täyden vastuun, hän kertoi tarinan tekstissä.

Ritan on sanottu suostuneen maksamaan sakot, joita juhlista saattaa rapsahtaa. Maksimissaan summa voi olla jopa 11 000 euroa, mutta häntä ei tiettävästi olla vielä sakotettu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Laulaja laittoi tililleen myös videon juhlista.

 

TOINEN KOHU SEURASI PERÄSSÄ

Muutamaa päivää ennen juhlia tähtilaulaja oli käynyt Egyptissä, eikä noudattanut kahden viikon karanteeniohjetta, vaan järjesti synttärijuhlansa. Matkan paljastuttua siitäkin syntyi oma kohunsa mediassa. Daily Mail paljasti sunnuntaina 6. joulukuuta, että Rita lensi Kairoon esiintymään yksityistilaisuudessa.

Ritan kerrotaan saaneen Kairon keikasta jopa kuusinumeroisen palkkion. Hän otti viikonloppuna kantaa asiaan.

- Minun olisi pitänyt noudattaa hallituksen ohjeita ja olla eristyksissä vaaditun ajan. Kuten tiedätte, en ole noudattanut ohjeistuksia ja pyysin sitä jo aiemmin anteeksi tällä viikolla. Pyydän jälleen vilpittömästi anteeksi, hän sanoi.

- Syyllisyys ja häpeä, jota olen kantanut tämän viikon ajan virheistäni, ei ole ollut sen arvoista.

Lopuksi Rita kehotti ihmisiä seuraamaan koronarajoituksia ja suosituksia. Hän sanoi lahjoittavansa konsertista saamansa rahat hyväntekeväisyyteen, mutta asialle ei vielä ole saatu vahvistusta.

Lue myös: Laulajakaunotar Rita Ora juhli ökyjahdilla uuden kullan kanssa: bikinibileet Espanjan auringon alla - kuvat!