Katso kuvat!

Lapsitähti Macaulay Culkin kasvoi viimein aikuiseksi: tältä isäksi haluava mies näyttää nykyisin - kuvat!

Hllwd | 06.07.2020 13:50

Kohunäyttelijä Macaulay Culkin, 39, ja hänen kaunis näyttelijätyttöystävä Brenda Song, 32, eivät juuri julkisuudessa viihdy. Tuoreimmat paparazzikuvatkin ovat viime kesältä. Kaksikko on kuitenkin seurustellut vuodesta 2017 saakka.

Macaulay paljasti alkuvuonna Esquire-lehdelle haluavansa lapsen Brendan kanssa.

- Olemme harjoitelleet kovasti ja miettineet asiaa sekä ajankohtaa. Mikään ei sytytä enemmän kuin nainen, joka tulee huoneeseen ja sanoo: "Kulta, minä ovuloin", muusikkonakin loistanut mies paljasti lehdelle.

Lue myös: Yksin kotona -tähti American Horror Storyyn - Macaulay Culkin hämmästyi saamastaan huomiosta!

Macaulaylla itsellään oli vaikea suhde isänsä kanssa. Hän on julkisuudessa kuvaillut isäänsä "ilkeäksi paskiaiseksi, jota ei olisi pitänyt olla edes olemassa". Kaksikko ei ole ollut väleissä yli kahteenkymmeneen vuoteen.

Vihdoinkin Macaulaylla on kuitenkin ihanaa parisuhdeonnea ilmassa!

Katso kuvat, miltä Macaulay näyttää nykyään!

 

 

Macaulay Culkin

Macaulay nousi supertähteyteen jo 1990-luvulla ollessaan 10-vuotias, kun hän esitti Keviniä Yksin kotona -elokuvissa, eikä miehen elämä ole ollut helppoa tämän jälkeen.

Hän on muun muassa avautunut päihdeongelmistaan ja otsikoihin ovat päätyneet myös erikoinen suhde edesmenneen Michael Jacksonin kanssa. Ex-lapsitähti onkin julkisesti kertonut, ettei hänellä ollut tuolloin ystäviä mutta Michael oli kokenut myös saman ja halusi olla nuoren tukena - vaikka ikäeroa oli parikymmentä vuotta.

Yksin kotona -trilogian ensimmäinen osa nähdään tänään maanantaina (6.7.) kesäuusintana telkkarissa Sub-kanavalla klo 21.

Lue myös: Uuh, mikä komistus! Christian Bale banaaninhakureissulla - tältä Batman näyttää nykyään!

Lue myös: Tältä räppäri Eminem, 47, näyttää nykyisin: melkoinen muodonmuutos - tunnistaisitko?

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!