Hllwd

Lady Gagan kanssa konserttilavalta pudonnut mies hukkuu vihakommentteihin: ”En ollut kännissä!”

19.10.2019 15:31

Laulaja Lady Gagan kanssa konserttilavalta pudonnut miesfani on joutunut ikävien kommenttien kohteeksi.

Seiska uutisoi aikaisemmin tilanteesta, joka sattui Lady Gagan konsertissa Las Vegasissa eilen perjantaina. Laulaja kutsui Jack-nimisen fanin lavalle, ja he putosivat lavalta ryminällä.

Taustaa: Auts! Lady Gaga hyppäsi fanin syliin kesken konsertin: ryminällä alas lavalta – katso!

Tilanteesta kuvatut videot ovat levinneet sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Jack on saanut järkyttävän määrän ilkeitä kommentteja, joissa ihmiset ovat nauraneet tilanteelle ja pilkanneet häntä.

Vihakommentit aiheuttivat sen, että Jack julkaisi pitkän kirjoituksen tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa.

- Haluan oikaista tiettyjä asioita eilisillasta. Lady Gaga nappasi kirjoittamani kirjeen ja kutsui minut lavalle. Poistuessani seisomakatsomosta, lattia oli märkä, minkä takia kenkäni kastuivat. Haluan oikaista väitteet, joiden mukaan olisin nostanut Lady Gagan lavalle päästyäni. Hän hyppäsi syliini, ja jalkani lipesi. Yritin ottaa suurimman osuman pudotuksen aikana, ja jos näkisitte jalkani, huomaisitte niin tapahtuneen, Jack kirjoitti Twitter-tilillään.

Jackin saamat kommentit ovat suututtaneet myös Lady Gagan, joka vakuutti tilanteen jälkeen, ettei Jack ollut millään tavalla syyllinen lavalta putoamiseen.

- Hänen turvamiehensä etsivät minut konsertin jälkeen, koska Lady Gaga halusi tavata minut ja keskustella tapahtuneesta. Hän kertoi, ettei minua saa syyttää tapahtuneesta. Samaa sanoivat hänen tiiminsä jäsenet. Tiedoksi kaikille negatiivisia kommentteja kirjoittaville, joilla ei ole hajuakaan tapahtuneesta: olen keskustellut Lady Gagan kanssa tapahtuneesta ja siitä, että se ei ollut kummankaan vika. Ihmisten pitää lopettaa, koska kaikki tämä alkaa vaikuttaa minuun. En ollut kännissä, vaikka ihmiset niin väittävätkin. Olin vain lumoutunut Lady Gagasta.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!