Kurvikas How To Be Single -tähti Seiskalle: Bieber pyysi minua treffeille!

Hllwd | 19.02.2016 15:32

Uhkeista muodoistaan äärimmäisen ylpeä australialainen Rebel Wilson on kääntänyt reippaat kurvit edukseen. Australialaisnäyttelijän uusin elokuva How To Be Single kertoo sinkkumaailmasta, johon hänen imagonsa sopii täydellisesti.

– On todellakin tutkittu asia, ettei kauniille naisille ole helppo nauraa. Miesten jutuille nauretaan herkemmin ja heh, naisten, jotka ovat reippaampia kooltaan, Rebel kertoo Seiskan haastattelussa.

Laihduttaminen ei kiinnosta Rebeliä pätkääkään. Se on virkistävää Hollywoodin ulkonäkökeskeisten ihmisten keskuudessa.

– Apua, en tiedä miten fanini reagoisivat, jos yhtäkkiä laihtuisin reippaasti. Olisin varmasti yhtä hauska ja hullu, mutta kokonaisuus takuulla kärsisi.

Vaaleaa kurvitarta lähestytään jatkuvasti, vaikka hän ei olekaan vapailla markkinoilla. Rebel seurustelee näyttelijä Mickey Goochin kanssa ja siitä huolimatta hän on saanut treffikutsun muun muassa Justin Bieberiltä.

- Kaikki ystäväni käyttäytyivät kuin pikkutytöt, kun tapasimme hänet. Justin ei varmaan ollut tavannut yhtä itsevarmaa naista ennen minua, joten hän pyysi minua ulos, Rebel nauraa.

Lue Rebel Wilsonin koko haastattelu tuoreesta Seiskasta!

 

 

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Marika Fingerroosin aatto huipentuu kuumiin löylyihin – superseksikäs kuva ja video lauteilta!

Vain Seiskassa!

Hulvatonta menoa: Seiskan paparazzi yhytti Kaija Koon ja toverukset terassilta!

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!