Kuninkaalliset koronan kourissa – Thaimaan hallitsija pakeni virusta Saksaan!

Hllwd | 05.04.2020 11:03

Thaimaalaisten salattu tympääntyneisyys kuningas Maha Vajiralongkorniin näyttäisi lisääntyvän, vaikka hänen arvostelunsa tietää vankeustuomiota.

Viimeinen pisara on kuninkaan pako koronaviruksen alta kakkoskotiinsa Saksaan, eikä hän nyt ole tukemassa omaa kansaansa. Vastustajat käyttävät kuninkaasta Instagramissa aihetunnistetta, joka suomeksi kuuluu ”mihin tarvitsemme kuningasta”.

Lue myös: Kuva! Thaimaan kuningas Rama X toi sotaharjoituksiin jalkavaimonsa ja puudelinsa!

Korona synttärilahjaksi!

Albert

Monacon ruhtinas Albert sairastui koronaan kaksi viikkoa sitten. Hänen uskotaan sairastuneen 14. maaliskuuta 62-vuotispäivänään kätellessään jotakuta onnittelemaan tullutta koronapotilasta.

– Voin ihan hyvin. Minulla on vain lievää yskää, Albert lohdutteli säikähtäneitä alamaisiaan. Koko perhe on tietenkin nyt karanteenissa.

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Monacon ruhtinas Albertin salattu Jazmin-tytär edusti isänsä rinnalla – kuva!

Näin peset kätesi oikein!

Victoria ja perhe.

Prinsessa Victoria laittoi viime viikolla Instagramiin opetuskuvat, joissa prinssi Daniel pesee lastensa Estellen, 8, ja kouransa tussanneen Oscarin, 4, kanssa käsiään oikeaoppisesti.

– Maailmassa on kolme miljardia ihmistä, joilla ei edes ole puhdasta vettä. Yritetään tehdä heidänkin elämänsä puhtaammaksi, Vickan opastaa.

Käsienpesu

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!