Hllwd

Koomikko Kathy Griffin avautui Seiskalle uransa pahimmasta kohusta - miljoonien diilit peruttiin: Menetin kaiken!

30.09.2017 19:02

Rohkeasta ja anteeksipyytelemättömästä huumoristaan tunnettu Kathy Griffin on ollut kohuotsikoissa keväästä asti. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän piti kädessään veristä nuken päätä. Kuvan nukke esitti Yhdysvaltojen presidenttiä Donald Trumpia. Kohu kävi Kathylle kalliiksi. Menetetyt yhteistyösopimukset ja peruttu Yhdysvaltain-kiertue aiheuttivat Kathylle jopa miljoonien takaiskun.

− Menetin kaikki yhteistyökumppanini ja työkeikkani kohun jälkeen. Menetin kaiken! En tee yhteistyötä minkään tv-kanavan tai tuotantoyhtiön kanssa. Minulla ei ole enää lehdistövastaavaa, vaan miesystäväni hoitaa sen puolen. Kukaan agentti ei halua tehdä töitä kanssani. Ihmisten mielestä olen kuin myrkkyä, Kathy avautui Seiskalle.

 

”Trump on kusipää!”

Lukuisia palkintoja uransa aikana saanut Kathy puhuu Donald Trumpista todella intohimoisesti. Kohun jälkeen virkavalta tutki koomikon tekemisiä, ja hän joutui anelemaan anteeksiantoa.

− Trump on uskomaton kusipää, joka otti minut silmätikukseen, koska olen nainen. Jos joku mies olisi tehnyt samoin kuin minä, Trump ei olisi välittänyt pätkääkään. Hän ei edes ymmärrä olevansa kaikkien aikojen vitsi! Itse asiassa Trump on koomikoille loistava aihe.

 

Kiertue jättimenestys

Vaikka yhdysvaltalaiset eivät ole vielä antaneet Kathylle anteeksi, on hänen uusi Laugh Your Head Off -kiertueensa osoittautunut menestykseksi. Kathy kiertää Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa syksyllä, ja moniin kaupunkeihin on sovittu lisänäytöksiä suuren kysynnän vuoksi. Helsingissä Kathy esiintyy 23. marraskuuta.

− Suosio nostaa hymyn huulilleni. Kukaan ei voi pysäyttää minut nyt! Tulevat esitykseni ovat armotonta tykitystä, ja aion puhua ihmisistä ja asioista ilman minkäänlaista sensuuria. Paskat kaikesta! Haluan jokaisen yleisössäni olevan ihmisen poistuvan esityksistäni ajatellen, että presidentti ei saanut nujerrettua tuota naista!

Kathy Griffin esiintyy Helsingin Peacock-teatterissa 23.11.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!