Hllwd
Katso kuvat!

Kollegoiden musertava suru Luke Perryn poismenosta: ”Ansaitset kauneimman tuonpuoleisen elämän!”

05.03.2019 16:01

Näyttelijä Luke Perryn kuolema on järkyttänyt Hollywoodia.

Luke Perry menehtyi halvauskohtauksen seurauksena eilen maanantaina (4.3.).

Lue myös: Näyttelijä Luke Perry kuoli rajuun halvauskohtaukseen - toivo eli hetken, mutta vauriot olivat liian laajat

Lukuisat Hollywood-tähdet ovat välittäneet surunvalittelunsa sosiaalisen median avulla. 

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio muisteli Lukea Twitter-tilillään. Heidän yhteinen Once Upon in Hollywood -elokuvansa jäi Luken viimeiseksi elokuvatyöksi. Elokuva julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

- Luke Perry oli hyväsydäminen ja äärimmäisen lahjakas taiteilija. Oli kunnia työskennellä hänen kanssaan. Lähetän rukouksia hänen rakkaimmilleen, Leonardo kirjoitti.

Luken rakastettua Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty julkaisi Instagram-tilillään kuvan sarjan eräästä jaksosta, jossa Luken roolihahmo Dylan syleilee Shannenin näyttelemää Brendaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

- Ystäväni. Pidän sinusta tiukasti kiinni, ja annan sinulle voimaani, näyttelijä kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Myös näyttelijä Alyssa Milano suri ystävänsä poismenoa sosiaalisessa mediassa.

- En voi ymmärtää sitä, että hän on poissa. Hänen sielunsa hehkui kirkkaana. Hänen hymynsä. Hänen lahjakkuutensa. Hänen kiltteytensä. Luke oli aina huoneen siistein tyyppi. Rakas Luke, lepää enkelten kanssa. En unohda sinua koskaan, Alyssa kirjoitti Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.

 

Riverdale-tähdet suruissaan

Luke näytteli suositussa Riverdale-sarjassa vuodesta 2016 alkaen. Hänen kanssaan sarjassa näytellyt Lili Reinhart oli surun murtama suru-uutisen kuultuaan.

- En voi uskoa sitä, ettet ole enää täällä antamassa pitkiä halauksia ja jakamassa viisauksiasi meille kaikille. Ajattelen hänen perhettään. Hänen lapsiaan. Rukoilen heidän löytävän rauhan järkyttävässä menetyksessään, Lili kirjoitti Twitter-tilillään.

Myös sarjassa näyttelevä Hayleau Law suri rakkaan kollegansa poismenoa.

- Sydämeni on raskas. Yksi kilteimmistä tapaamistani ihmisistä on poissa. Ihminen, joka aina rohkaisi minua muita kuvauksissa. Luke oikeasti välitti jokaisesta, jonka kanssa teki töitä, ja jokainen alalla työskentelevä tietää kuinka erityistä se on. Tarjouduit allekirjoittamaan sopimuksen autostani, kun jälleenmyyntisopimus ei suostunut hyväksymään rahoitustani. Olen erittäin onnekas saadessani kutsua sinua ystäväkseni tässä elämässä. Osanottoni perheellesi ja ystävillesi. Toivon, että olet saanut rauhan. Toivon sinun olevan onnellinen ja turvassa. Ansaitset kauneimman tuonpuoleisen elämän, Hayleau kirjoitti.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!