Kohuprinssi vietiin käsiraudoissa katkaisuhoitoon – Ernst August hyökkäsi poliisien kimppuun!

Hllwd | 12.12.2020 09:16

Monacon prinsessa rakastui 1990-luvun lopulla räväkkään ja hauskaan seuramieheen, Hannoverin prinssi Ernst Augustiin, 66, mutta kymmenessä vuodessa aviomies muuttui parantumattomaksi ja aggressiiviseksi alkoholistiksi.

Aviomies häpäisi Monacon prinsessan tuon tuostakin, ja lopulta Caroline pakkasi kassinsa ja heidän yhteisen Alexandra-tyttärensä ja palasi takaisin kotimaahansa. Caroline ei ole halunnut virallista avioeroa, koska pelkää menettävänsä omaisuutensa. Viime kesänä hän lopulta oli valmis prosessiin, mutta Ernst August kieltäytyi keskustelusta ja sopuerosta.

Caroline yritti kesällä lähestyä nimellistä aviomiestään, mutta koki täystyrmäyksen.
Caroline yritti kesällä lähestyä nimellistä aviomiestään, mutta koki täystyrmäyksen.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Monacon prinsessa Carolinen avioliitto yhä voimassa – jätti väkivaltaisen miehensä 10 vuotta sitten!

Uhkaili naapureita

Ernst August elelee Itävallassa sijaitsevassa metsästysmajassaan ja juopottelee päivät pitkät. Naapurit ovat valittaneet prinssin häiritsevän jatkuvasti uhkaavalla käytöksellään, ja poliisit on kutsuttu usein selvittämään tilannetta.

Prinssin Alexandra-tytär, 21, eivätkä ensimmäisestä liitosta syntyneet pojat halua olla enää isänsä kanssa missään tekemisissä. Ernstin alamäki jyrkkenee vuosien lisääntyessä, eikä kukaan usko hänen enää rauhoittuvan.

Syksyllä tilanne ajautui niin pahaksi, että Ernst August hyökkäsi veitsen ja pesäpallomailan kanssa rauhoittelemaan tulleiden poliisien kimppuun.

Ernst August elää Itävallan Alpeilla metsästysmajassa ja ryyppää kaiket päivät. Lapset ovat katkaisseet välit isäänsä.
Ernst August elää Itävallan Alpeilla metsästysmajassa ja ryyppää kaiket päivät. Lapset ovat katkaisseet välit isäänsä.

Lue myös: Ryyppyputki päätyi koomaan! Prinsessa Caroline ei uskalla kutsua miestään yhteisen tyttären vihkiäisiin – kohuprinssi Ernst August pilasi jo poikiensa häät!

Poliisille selvisi nopeasti, että heitä oli vastassa juoppohulluuskohtauksen saanut psykoottinen asiakas. Heidän ei auttanut muu kuin laittaa prinssi käsi- ja nilkkarautoihin ja kuljettaa lähimmälle psykiatriselle klinikalle. Ernst Augustia ei olisi kyetty pitämään aisoissa ilman katkaisuhoitoon tarvittavaa lääkitystä ja valvontaa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!