Hllwd

Kirjapaljastus: Prinssi Charlesin välit Williamiin ja Harryyn kiristyivät – ”Aivan kuin Charlesia ei olisi olemassakaan!”

13.11.2018 19:07

Walesin prinssi Charles täyttää marraskuussa 70 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi on julkaistu uutuuselämäkerta Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams.

Robert Jobsonin kirjoittamassa kirjassa käydään läpi niin Charlesin lapsuutta, avioliittoa prinsessa Dianan kanssa kuin perhe-elämää ja velvollisuuksien täyttämää arkea.

Charlesin ja ensimmäisen vaimonsa Dianan parisuhdeongelmat ovat ennestään tuttu teema, mutta elämäkerta paljastaa, ettei Charlesin suhde omiin lapsiinkaan Williamiin, 36, ja Harryyn, 34, ole ollut mutkaton.

Närää lasten kanssa

Etenkin viime vuonna Charlesin välit Williamiin ja Harryyn kiristyivät, kun Britanniassa muisteltiin 20 vuotta aiemmin kuollutta Dianaa.

Charlesia loukkasi, että prinssit jättivät isänsä ulkopuolelle Dianan muistodokumentista ja -tilaisuudesta.

– Aivan kuin Charlesia ei olisi olemassakaan. Olisi ollut mukavaa tuoda esille myös hänen osuutensa poikien kasvatuksessa. Charles kuitenkin yrittää olla hyvä isä, sisäpiiri harmittelee.

Poikien uravalinta hämmentää

Isä ja pojat eivät jaa täysin elämänkatsomustaan: Charles ei ymmärrä poikiensa julkista tunteilua ja innostusta sotilasuraan.

Charlesin reaktio poikiensa valintaan on yllättävä, onhan hänellä itselläänkin armeijatausta.

Walesin prinssi Charles, prinssit William ja Harry

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!