fbq
Hllwd
30.10.2017 20:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press
Kim Kardashian pukeutui paljastavaan halloween-asuun.
Kim Kardashianin paljastava halloween-asu aiheutti someraivon – kuva!
Hllwd
30.10.2017 20:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press

Viikonloppuna vietettiin halloween-juhlia monissa eri paikoissa. Seurapiirikaunotar Kim Kardashian kuvattiin Beverly Hillsissä, kun hän oli poistumassa autolleen halloween-bileistä.

Lue myös: Kim Kardashian kävi karkkiostoksilla – läpinäkyvissä rintsikoissa! Kuvat!

Kim on herättänyt usein huomiota seksikkäillä asuillaan, joten paljastavassa halloween-asussa ei ollut mitään yllättävää. Daily Mail -lehti kuitenkin kertoi, että kurvikaunotar oli pukeutunut 15 vuotta sitten kuolleeksi laulajaksi. Se herätti monissa ihmisissä närkästystä.

Kim Kardashianin halloween-asu.

Aaliyah oli 22-vuotias laulaja, tanssija ja näyttelijä, joka menehtyi lento-onnettomuudessa Bahamalla, kun hän oli palaamassa musiikkivideon kuvauksista.

Kim oli pukutunut tiukkoihin mustiin nahkahousuihin ja kimalteleviin rintaliiveihin. Aaliyah käytti samanlaista asua Try Again -musiikkivideollaan.

Lue myös: Kim Kardashian esitteli jättipeppuaan: takapuoli pumpattu täyteen rasvaa?! Kuvat!

Kim julkaisi Twitter-tilillään lyhyen videopätkän, jolla hän esitteli asuaan. Sen jälkeen somemyrsky oli valmis. Kimin asuvalinnassa närkästystä herätti muun muassa se, että Aaliah oli tummaihoinen, mutta Kardashian ei.

Viikonlopun aikana useisiin halloween-juhliin osallistunut Kim pukeutui myös Madonnaksi ja Cheriksi, koska hänen teemanaan oli esittää musiikkialan legendoja.

Legenda tai ei, Aaliyah on musta nainen ja sinä et. Se on inhottavaa, Kimiä moitittiin Twitterissä.