Kim Kardashian ja Kanye West kohtasivat toisensa jättikohun jälkeen - rajut itkukuvat kertovat karun totuuden avioliiton tilasta!

Hllwd | 28.07.2020 16:01

Kanye Westin, 43, ja Kim Kardashian-Westin, 39, rakoileva avioliitto on noussut otsikkoihin viime aikoina. Eilen maanantaina (27.7.) paparazzit bongasivat kaksikon ensimmäistä kertaa yhdessä sitten Kanyen väitetyn hermoromahduksen jälkeen.

Tunteikas kesä

Kanye ilmoitti aikaisemmin tässä kuussa asettuvansa ehdolle vuoden 2020 presidenttivaaleissa. Tämän jälkeen räppäri on kirjoitellut sekavia päivityksiä Twitteriin. Kanye paljasti myös heinäkuun puolivälissä järjestetyn kampanjatilaisuutensa aikana perheensä yksityisasioita. Puheet koskivat muun muassa sitä, että Kim olisi harkinnut aborttia odottaessaan parin esikoista, Northia.

Lue myös: Amerikkalaisilla on sittenkin mahdollisuus äänestää Kim Kardashian ensimmäiseksi naiseksi! Kanye West palasi rytinällä presidenttipeliin - puhui pornosta ja teki tahdittoman paljastuksen vaimostaan!

Lisäksi Kanye on verrannut Kardashianin perheen martiarkkaa Kris Jenneriä, 64, Pohjois-Korean johtajaan Kim Jong-uniin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Puolustelua ja anteeksipyyntöjä

Kim on puolustanut aviomiestään somessa. Hän muistutti ihmisiä siitä, että Kanyen mielenterveysongelmat piinaavat miestä ajoittain. 

- Ne, jotka tuntevat Kanyen, tietävät ja ymmärtävät, että välillä hänen sanomisensa eivät linjaudu hänen aikomustensa kanssa. Se, että Kanye elää kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa, ei tarkoita sitä, että hänen unelmansa tai luovat ideansa pitäisi mitätöidä, Kim kirjoitti Instagram-tilillään. 

Kim kiitti myös siitä, että monet ovat ilmaisseet huolestuneisuutensa viime aikaisten tapahtumien takia. 

Lue myös: Kanye Westin somemöläytykset jatkuvat: Laukoi sokkitekstiä pettämisestä ja avioerosta - Kim Kardashian julkaisi poikkeuksellisen tilityksen somessa

Tämän jälkeen Kanye pyysi vaimoltaan anteeksi Twitterissä, ja nyt vaikuttaa siltä, että he yrittävät selättää tuoreen aviokriisinsä keskustelemalla asiat läpi.

Lue myös: Presidentiksi pyrkivän Kanye Westin julkinen anteeksipyyntö Kim Kardashianille: "Kiitos että tuet minua jatkuvasti"

Tuoreet paparazzikuvat kohuparista!

Parin ensikohtaaminen kohun jälkeen oli todella tunteikas. Itkevä Kim istui Kanyen autossa, ja he kävivät kiivasta keskustelua ajomatkan aikana. 

Kim ja Kanye
Kim ja Kanye hakivat ruokaa erään ravintolan ajokaistalta.
Kim ja Kanye
He huomasivat paparazzit nopeasti ja yrittivät päästä heitä pakoon. 
Kim ja Kanye
Aika näyttää, kestääkö Kimin ja Kanyen avioliitto kriisit.
Kim ja Kanye
Kim ei ole vielä kommentoinut Kanyen anteeksipyyntöä julkisesti.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!