Katso kuvat!
Kim Kardashian paljasteli somessa.

Kim Kardashian esitteli uutta lookiaan riisumalla - onko paljastelu jo liian rohkeaa? Katso kuvat!

30.01.2018 11:06

Tosi-tv-tähti ja selfiekulttuurin uranuurtaja Kim Kardashian on totuttu näkemään paljastavissa valokuvissa, joita kaunotar on tykittänyt sosiaaliseen mediaan miljoonien seuraajiensa ihailtavaksi. Tiistaina (30.1.) moni Kimin Instagram-seuraaja sai hieraista silmiään useamman kerran, ja varmuuden vuoksi nipistää itseään poskesta, varmistaakseen olevansa hereillä.

Lue myös: Kim Kardashianin paljastava peiliselfie jakaa mielipiteitä: "Tällaisen kuvan ottaminen tulisi olla viimeisenä mielessäsi" - katso kuva!

Kim nimittäin julkaisi itsestään Instagramissa otoksia, joita voi kuvailla poikkeuksellisen rohkeiksi. Kuuden kuvan sarjassa Kim poseeraa valkoisissa stringeissä, mustassa turkissa ja runsaasti povea paljastavassa avonaisessa topissa. Kim on vaihtanut myös hiustyyliään 90-lukua henkiväksi pikkulettikampaukseksi.

Lue myös: Tuore kolmen lapsen äiti Kim Kardashian poseeraa jälleen ilman rihman kiertämää - menikö jo härskiksi? Katso!

Kaikista rohkeimmassa otoksessa Kim raottaa takkiaan niin reilusti, että sen alta paljastuu kaunottaren lähes alaston vartalo. Takin alla hänellä on ainoastaan pikkuhousut ja toinen rinta näkyy kokonaan. Tosin povea on hieman sumennettu, jotta kuvapalvelun alastomuutta rajoittavat säännöt täyttyvät.

Toisessa kuvassa Kim poseeraa sängyllä provosoivasti kuuluisa peppu pystyssä. Kimin yllä olevat erittäin pienet stringit pitävät huolen siitä, että kaunottaren pakarat ovat kunnolla ihailijoiden nähtävillä.

Lue myös: Kääk, Kim Kardashian rohkeissa kuvauksissa: paljaat rinnat ja peppu täysin näkyvillä rannalla – kuvat!

 

BO WEST

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Hi, can I get zero fucks please, thanks

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: all over press ja instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!