Katso kuvat!

Kävelevä kermakakku ja ikimuistoinen ilmestys – muotipoliisi arvioi kuninkaalliset joutsenet!

Hllwd | 29.06.2019 14:15

Valkoinen on vaativa väri pukeutujalle. Seiskan muotipoliisi ratsaa valkoiseen pukeutuneet kuningashuoneiden jäsenet.

Kalpea haamu!

Charlene

Monacon ruhtinatar Charlene saapui Laureus-urheilugaalaan Stella McCartneyn pelkistetyssä puvussa. Charlene suosii muutoinkin valkoisia asuja, mutta niihin on kirjottu koristeita ja ommeltu muotoja paljastavia laskoksia. Tämä kuitenkin tuo mieleen kokoon kursitun lakanan.

Arvosana: 6

Lue myös: Monacon ruhtinatar Charlenelta poikkeuksellinen avautuminen: ”Perheellämme on yksi huono tapa!”

Rikkoo muotikäsityksiä!

Mary

Valkoisen katsotaan olevan neitseellisen nuoren naisen väri. Tanskan kruununprinsessa Mary, 47, rikkoo tyylikkäästi tätä käsitystä ja laittaa vielä suuren, tyttömäisen ruusukkeen olkapäälleen. Huomaa, ettei olkapäät paljaiksi jättävien pukujen kanssa juurikaan käytetä kaulakäätyjä.

Arvosana: 8

Lue myös: Tanskan prinsessat Mary ja Marie pukeutuivat liki identtisesti: kuin kaksi punaista marjaa – kuvat!

Kävelevä kermakakku!

Madeleine

Tämä uuman peittävä kermakakkuluomus ei sovi kuvankauniille prinsessa Madeleinelle alkuunkaan, vaikka kukkahattutädit eri mieltä olisivatkin. Lisäksi Madde on jättänyt juhla-asuun sopimattomat muovihelmirannekorun ja kellon käteensä.

Arvosana: 6-

Lue myös: Kuninkaallinen rantapäivä! Prinsessa Madeleine esitteli povensa muotoja avonaisessa topissa – hehkeät kuvat!

Kuin kesämorsian!

Catherine

Cambridgen herttuatar Catherine oli majesteettinen ilmestys saapuessaan silkkisessä asussa Bafta-elokuvagaalaan helmikuussa. Tässä puvussa kelpaisi astella alttarillekin. Herttuatar sai lisähuomiota myös korvakoruillaan. Ne ovat seuraavassa kuvassa prinsessa Dianan korvissa!

Arvosana: 9+

Lue myös: Sopii kuin tuoppi herttuattaren käteen! William ja Catherine kuvauttivat itsensä kaljabaarissa!

Ikimuistoinen ilmestys!

Diana

Prinsessa Dianan kulta- ja hopealangoin ja aidoin helmin koristeltu iltapuku on vertaansa vailla vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Legendaarinen asu nähtiin James Bond -elokuva Octopussyn ensi-illassa vuonna 1983. Tällä asulla Diana aloitti yksihihaisten pukujen suosion.

Arvosana: 10

Lue myös: Muistatko? Prinsessa Dianan paljastava pikkumusta varasti erokohussa huomion: seksikkäästä kostopuvusta tuli hitti – kuva!

Sama puku – eri ilme!

Maxima

Hollannin kuningatar Maximan yllä huhtikuussa nähty puku on sama kuin ruhtinatar Charlenella ensimmäisessä kuvassa. Asua on paranneltu pienin niksein. Tiara, olkakoru ja hartiahuivi tuovat kaivattua ryhtiä. Kuningattarella on toki lantiotakin ruhtinatarta enemmän, mikä vähentää asun lakanamaisuutta.

Arvosana: 7+

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!