fbq
Hllwd
06.09.2017 16:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Yhteiskuva julkkiksista
Katie Holmes ja Jamie Foxx vihdoinkin avoimesti yhdessä - huhun mukaan Tom Cruise pakotti ex-vaimonsa viiden vuoden sinkkuelämään!
Hllwd
06.09.2017 16:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Näyttelijä Kate Holmesin sinkkupäivät näyttävät virallisesti olevan jo takana päin, sillä tummahiuksinen kaunotar bongattiin käsikädessä laulaja Jamie Foxin kanssa.

Pariskunnan suhteesta on huhuttu jo vuosia, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Katie ja Jamie on bongattu yhdessä täysin avoimesti.

Villit huhut ovat kiertäneet jo kauan, että Katie ja Jamie ovat joutuneet pitämään suhteensa piilossa Katien ex-miehen Tom Cruisen vaatimuksesta.

Katie ja Tom erosivat vuonna 2012. Huhu onkin, että yhtenä avioeron linjauksena oli Katien pakollinen viiden vuoden sinkkukausi.

Katie ja Jamie bongattiin Labor day -viikonloppuna Malibusta, missä he viihtyivät upeassa merenranta-asunnossa sekä patiolla, josta he helposti pystivät siirtymään aurinkoiselle rannalle. 

Kyyhkyläiset eivät pystyneet kätkemään tuneitaan ja Katie paparazzattiinkin onnellisempana kuin pitkään aikaan, kun hän tarttui uutta rakastaan kädestä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »